Recerca genealògica

Què trobarem?

Els registres parroquials de baptismes, matrimonis i òbits de Palafrugell des del segle XV fins a principis del segle XIX. Els 30.230 registres corresponen a: Baptismes (1539 al 1807), matrimonis del (1575 al 1800), i òbits (1453 al 1800).

Com fer una recerca?

En el moment d'utilitzar el cercador s'ha de tenir en compte que els cognoms s'han unificat (Llavià ho trobarem per Llabià, Aliu és Oliu, Farré és Ferrer, Esteve pot ser Esteve o Esteva, etc.) ja que en els registres el mateix cognom d'una família es troba escrit de diferents maneres; podeu consultar la relació d'equivalències. També cal recordar que fins al segle XVIII no sol constar els cognoms de la mare; en la base de dades s'ha intentat relacionar els cognoms familiars del segle XVI al XVIII.

Qui ho ha realitzat?

El buidat dels registres ha estat realitzat per Jordi Cama Rivas, col·laborador de l'Arxiu Municipal; la base de dades ha estat dissenyada amb el suport de l'Àrea d'Informàtica i el treball d'adaptació al web municipal ha estat dut a terme pels seus gestors i per Martí Reig Jacomet.

Més informació

En la base de dades no estan inclosos els llibres de Mont-ras, Llofriu i Esclanyà ni els més recents de la parròquia de Sant Martí, pendents de buidar.

Els llibres parroquials es poden consultar en format digital a l'Arxiu Municipal de Palafrugell o a l'Arxiu Diocesà de Girona. Per sol·licitar un certificat, us heu d'adreçar a l'Arxiu Diocesà de Girona.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons