Juli Fernández Iruela

Alcalde, Hisenda, Economia i Pressupostos, Seguretat ciutadana, Mobilitat, Mitjans de comunicació

Pozo Alcón (Jaén), 1962. Als 6 anys va arribar a Palafrugell i aquest ha estat el seu poble des d'aleshores, i Catalunya el seu país. Sempre ha combinat la vida laboral amb l'acadèmica. Alternava la feina de cambrer amb els estudis de batxillerat al Frederic Martí i Carreras, i posteriorment la diplomatura de Ciències Empresarials. La constància i el treball, el progressisme i l'empeny en sumar esforços són les seves qualitats més evidents. L'any 1992 entra a formar part del Consistori palafrugellenc com a regidor del PSC, i ha estat Alcalde de Palafrugell durant els mandats 2011-2015 i 2015-2017, acomplint la seva vocació de servei a Palafrugell i als seus conciutadans.

També és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i en Dret, a més de tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Ha estat diputat al Congrés pel PSC durant la legislatura 2008-2011 i diputat al Parlament de Catalunya durant la legislatura 2012-2015. 

Primer secretari de PSC a les comarques gironines i president del grup socialista a la Diputació de Girona.

Delegacions

Hisenda, Economia i Pressupostos: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la planificació econòmica, el pressupost i la seva execució, i l'elaboració de les ordenances fiscals i preus públics. També la gestió tributària i recaptatòria.

Seguretat ciutadana: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la gestió del servei de la Policia Local i les polítiques de protecció civil.

Mobilitat: Comprèn la mobilitat viària, que també inclou la senyalització viària, la gestió de les zones blaves i verdes, així com la gestió dels aparcaments públics municipals.

Mitjans de comunicació: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb els mitjans de comunicació, que inclouen la Ràdio municipal.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Juli Fernández Iruela

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons