Accessibilitat

El lloc web de l'Ajuntament de Palafrugell té entre els seus objectius facilitar a tots els usuaris l'accés als seus continguts d'acord amb els estàndards i la normativa vigent sobre accessibilitat.

Aquest lloc web ha estat desenvolupat seguint les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI), del Consorci per a la World Wide Web (W3C), per al seu nivell Doble-A.

És possible que algun aspecte concret de la pàgina web no compleixi els requisits Doble-A, ja sigui perquè algunes funcions no s'han programat des de zero o bé perquè la naturalesa de la funcionalitat ho impedeix. L'Ajuntament de Palafrugell es compromet a realitzar els esforços necessaris per millorar les condicions d'accessibilitat d'aquestes excepcions, tan bon punt les eines disponibles en cada moment ho permetin.

Les persones que experimentin alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en aquest lloc web o desitgin realitzar qualsevol consulta o suggeriment en relació amb l'accessibilitat d'aquesta pàgina, poden enviar el seu missatge a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'Ajuntament es compromet a estudiar les sol·licituds i realitzar les millores necessàries el més aviat possible.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons