Albert Juanola Boera

Dates del fons 1933-2018

Albert Juanola Boera (Palafrugell 1937). Pèrit mercantil, ha treballat en el ram del suro, en empreses ubicades a Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Barcelona, Madrid i Suïssa. Va ser secretari general de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (Aecork), de la Federació Espanyola del Suro (Fedacor) i de la Confederació Europea del suro (Celiège).
Primer alcalde democràtic de Palafrugell (1979-1983). Entre 1983 i 1987 va ser diputat provincial i president de la Comissió d’Ensenyament i Cultura de la Diputació de Girona.
Va formar part del Consell Rector de la Cooperativa Econòmica Palafrugellenca, President de la Junta Directiva del Casal Popular de Palafrugell i Jutge de Pau de Palafrugell. Membre del Patronat del Museu del Suro de Palafrugell, del Patronat Francesc Eiximenis de Girona, secretari de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà (IEBE).
Des de l’any 2003 és el Jutge de Pau de Palafrugell.
És autor de nombrosos treballs d’investigació, especialment sobre el suro i el cooperativisme. També ha col•laborat en mitjans de comunicació: Revista de Palafrugell, Crònica d’un Any, Campanar, Proa, Revista de Girona, Estudis del Baix Empordà, Butlletí de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, entre altres.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons