Félix Pérez Diz

Fundador de la Coral Mestre Sirés

Fèlix Pérez va néixer a Correchouso, a la província d'Ourense, el 19 de gener de 1942. Va venir per primera vegada a Catalunya, quan tenia set anys. El 1966 va arribar a Palafrugell amb motiu de l'obertura del col·legi Garbí, on començà a treballar de mestre i poc després acabarà dirigint el centre. També ha estat director del col·legi Vedruna de Palafrugell i de l'escola Vedruna de Palamós.

Félix Pérez Diz disposa d'una llarga trajectòria vinculada al món de la música i a la docència. L'any 1979 es converteix en el fundador i director de la coral Mestre Sirés. La formació ha actuat arreu de Catalunya, però també ho ha fet a Galícia, Astúries, La Rioja, Aragó. Euskadi, Prades, Perpinyà, Paris, Marsella, Utrecht i Vèneto, entre d'altres.

El 1998 va rebre el Premi Peix Fregit a la seva trajectòria. Tenint en compte que coral Mestre Sirés ha celebrat recentment els seus 40 anys d'existència i que la formació segueix oferint concerts i es manté activa després de tots aquests anys amb positives perspectives de futur, i que ha portat el nom de Palafrugell fora de les nostres fronteres i sempre ha col·laborat en qualsevol esdeveniment cultural al municipi, i que Félix Pérez Diz té una dilatada vida dedicada a la música, l'Ajuntament va acordar concedir-li el Diploma al Mèrit Ciutadà en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística vinculada sempre a elements del patrimoni cultural de la vila.

Li va ser concedit el Diploma en un acte d'entrega celebrat el dilluns 20 de juliol de 2020.

Félix Pérez Diz

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons