Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF SSC)

Organitzar, realitzar, fomentar i/o col·laborar amb actuacions que tinguin com a objectius la difusió pública dels coneixements envers la fibromiàlgia (FM), la síndrome de fatiga crònica (SFC), la sensibilitat química múltiple (SQM) i altres processos de sensibilització central relacionats amb les esmentades patologies; com també la conscienciació de la ciutadania, el suport als afectats i afectades i l'assoliment del total reconeixement d'aquestes malalties i dels drets de les persones que les pateixen.

Promoure, realitzar, difondre, participar i/o col·laborar amb iniciatives que tinguin per finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de FM, de SFC, de SQM i/o d'altres processos de sensibilització central relacionats amb aquestes malalties, com també amb iniciatives que tinguin com a finalitat la millora de les condicions sanitàries, laborals i socials d'aquestes persones.

Fer el seguiment dels avenços científics i de l'aplicació d'aquests avenços en l'atenció sanitària de les persones malaltes de FM, de SFC, de SQM i/o d'altres processos de sensibilització central relacionats amb aquestes malalties. Promoure i difondre canals d'expressió per als malalts de FM, de SFC, de SQM i/o d'altres processos de sensibilització central relacionats amb aquestes malalties, com també per als seus familiars.

Promoure la comunicació entre les persones malaltes de FM, de SFC, de SQM i/o d'altres processos de sensibilització central relacionats amb aquestes malalties i els seus familiars, així com col·laborar amb altres organitzacions de persones afectades per aquestes malalties (malalts i familiars) per a l'assoliment de fins comuns.

Contacte

  • Representant: Eulàlia Murillo
  • Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

  • CIF: G43595206
  • Número de registre: 132
  • Data de registre: dijous, 11 octubre 2012
Logotip de l'ACAF SSC

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons