Sònia Planas

Juny/Juliol 2022
Tècnica de Promoció Econòmica

Qui sóc? On treballo?

Treballo a l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell des del 2015. En l'actualitat sóc la responsable de l'execució del Pla d'acció per la captació i la dinamització econòmica dels Polígons d'Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà de Begur.

Les meves tasques són força variades d'una banda, gestió, coordinació i atenció de les demandes de les empreses dels polígons i de l'Associació de Polígons d'Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d'Esclanyà de Begur. I de l'altre, tasques més vinculades a projectes: Anàlisis i diagnosi de la xarxa d'infraestructures existents per aconseguir una millora real en la competitivitat de les empreses. Alinear els polígons d'activitat econòmica amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. I construir una marca forta per als nostres polígons, aconseguint així esdevenir un pol d'atracció d'inversió d'activitat econòmica.

Participo també en l'organització de la Jornada d'Oportunitats Laborals, la Jornada d'Empresa i el desenvolupament d'accions formatives. La meva feina implica un treball transversal tan amb altres àrees de l'Ajuntament per tal de coordinar actuacions i sumar esforços, com també amb altres entitats i/o organismes.

Sònia Planas

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons