Sofia Font

Juny/Juliol 2016
Auxiliar de Promoció Econòmica

Qui sóc?

Sóc la Sofia Font, treballadora de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), dins l'Àrea de Turisme, des de desembre de l'any 2005.

On treballo?

Vaig començar amb la primera Pista de Gel a Palafrugell, que s'instalava a la plaça de Can Mario. Seguidament vaig treballar als hiverns a l'IPEP i durant l'estiu a l'oficina de Turisme de Calella de Palafrugell. Actualment estic a l'oficina de Turisme de Palafrugell, situada a la Pineda Gèlia, durant tot l'any.

Algunes de les meves tasques a l'oficina de turisme són: atendre les demandes dels usuaris i usuàries, gestionar l'obertura i tancament de les oficines de turisme del municipi, gestionar la documentació i creació de continguts dels materials propis de promoció i informació, gestionar la comunicació externa dels diferents canals i mitjans de comunicació (tant en línia com fora de línia), col·laborar en l'organització d'esdeveniments de promoció econòmica i d'altres entitats i organitzar el festival Flors i Violes.

La meva experiència en el món del turisme és molt enriquidora i en constant evolució. Des del meus inicis fins ara les noves tecnologies han fet que canviï tant la nostra manera de treballar, que ens obliga a estar en constant aprenentatge, fet que ens motiva molt, ja que sempre estem aprenent coses noves.

Sofia Font

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons