Sílvia Roca

Juny/Juliol 2018
Delegada dels mercats municipals

Qui sóc? On treballo?

Treballo com a delegada de mercats des del 2003. Els mercats es gestionen des de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), organisme autònom de caràcter administratiu creat per l'Ajuntament de Palafrugell, que procura per la promoció de l'activitat econòmica de Palafrugell.

La meva feina consisteix bàsicament en supervisar i controlar la gestió de les instal·lacions dels mercats i de les parades que en formen part, amb l'objectiu d'aconseguir un bon funcionament de les instal·lacions i dels serveis que s'ofereixen en els mercats. Això suposa atendre les tasques relacionades amb l’espai físic dels mercats (instal·lacions, mobiliari urbà, ubicació de parades...), les tasques relacionades amb l’activitat econòmica que exerceixen els operadors del mercat, i també procurar per les relacions que s'estableixen entre el mercat, els seus veïns, els usuaris del mercat i entre els mateixos operadors.

Al ser un espai petit amb una activitat constant i diversa, on intervenen operadors, comerços, veïns, clients i transeünts, no és estrany que ens trobem amb alguns contratemps que s'han d’anar solucionant. Una altra de les tasques que realitzo és l'atenció a persones consumidores de Palafrugell per tal d'informar i de facilitar les gestions relacionades amb consum, tot i que les competències en matèria de consum són de l'Oficina d'informació al consumidor del Consell Comarcal de La Bisbal.

Així que la meva feina i el meu dia a dia són variats, però dins d'un ritme ja establert, a primera hora faig la volta pel mercat, després cap al despatx a Can Rosés on faig les gestions administratives, per tornar a fer el volt al mercat abans de plegar, si no és que a mig matí he hagut de fer alguna altra visita per atendre alguna incidència o perquè estem organitzant alguna activitat relacionada amb el mercat. El mercat diari està obert els matins de dimarts a diumenge, aquest dia se sumen les parades del Mercat del diumenge, així que aquests són també els meus dies laborals.

Sílvia Roca

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons