Josep Lois

Febrer/Març 2019
Delineant

Qui sóc? On treballo?

Treballo a l'Ajuntament des del any 1988, com a delineant a l'àrea d'Urbanisme. Formo part de l'equip tècnic de Projectes i Obres, integrat per un arquitecte, dos arquitectes tècnics, un enginyer tècnic industrial, dos delineants i una administrativa.

La meva feina consisteix en dibuixar els plànols que definiran el disseny detallat de l'obra a executar, basant-me amb les indicacions dels tècnics i criteris tant constructius com normatius. També faig un treball de camp que consisteix en comprovar mides in situ del lloc on s'executarà l'obra, per tal de tenir la informació més acurada possible.

Generalment dibuixo plànols per urbanització, millores i serveis dels diferents carrers del terme municipal i alguna reforma o ampliació d'edificis que formen part dels equipaments municipals. Quan vaig començar, dibuixava amb ròtrings de tinta sobre paper vegetal i utilitzava l'escaire i el cartabó. Avui dia, això ha canviat totalment i treballo amb un programari de disseny assistit per ordinador, el qual agilitza molt la manera de treballar. Em fa molta il·lusió veure les obres que he dibuixat en els plànols un cop ja estan acabades, les quals fan un bon servei al municipi.

Josep Lois

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons