Joan Roca

Agost/Setembre 2018
Sergent de la Policia Local

Qui sóc? On treballo?

Sóc funcionari de policia des de l'any 1989. Actualment em trobo a la plantilla de la Policia Local de Palafrugell exercint les meves funcions com a sergent responsable de la secció de relacions amb la comunitat i proximitat.

La meva tasca consisteix en planificar i supervisar el servei de policia de proximitat i mantenir el contacte amb les diferents associacions i comunitats de veïns del municipi, per tal de copsar les seves necessitats, analitzar-les i cercar la millor solució en cada cas.

D'altra banda, dedico gran part de la meva jornada a planificar accions dirigides a la prevenció i control de conductes incíviques que afectin a la pacífica convivència dels vilatans. Alguns exemples són: les molèsties per sorolls, música alta, activitats de les terrasses dels locals d'oci, jovent fent aldarulls, gestió no adequada dels residus i situacions pròpies de la temporada estival.

Aquesta activitat augmenta de manera exponencial els mesos d'estiu per motiu de la concentració de visitants que es troben de vacances als nuclis costaners de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

Joan Roca

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons