Carol Garcia

Agost/Setembre 2017
Tècnica d'Habitatge

Qui sóc?

Sóc la Carol Garcia i treballo a l'Ajuntament des de l'any 2006, com a tècnica de l'Oficina d'Habitatge.

On treballo?

La meva feina és coordinar i gestionar tant els serveis que oferim com el personal que treballa a l'Oficina. Els serveis en matèria d'habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que ofereix l'Oficina són subvencions per al pagament de lloguer, prestacions per al pagament del lloguer, prestacions econòmiques d'urgència especial per a l'habitatge, inscripcions al Registre de sol·licitants d'habitatge protegit, informació sobre les promocions d'habitatge protegit: lloguer i dotacionals gent gran, promocions d'habitatge protegit, gestió i desplegament de la Xarxa de mediació per al lloguer social, gestió de les cèdules d'habitabilitat de segona ocupació, subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial, subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans.

Actualment, el desplegament, actuació, tramitació i gestió de les lleis del dret a l'habitatge, de mesures de protecció del dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial i l'aplicació de la llei de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica, són el dia a dia atenent la feble situació de moltes famílies de no perdre el seu habitatge o disposar-ne d'un.

L'Oficina Municipal d'Habitatge i el Centre de Mediació i Convivència estan ubicats al Carrer de Martí Jordi Frigola, locals 38-39, del Centre Comercial Les Palmeres. Ara que ens coneixeu, si necessiteu algun servei de l'Oficina d'Habitatge no dubteu en venir.

Carol Garcia

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons