Pla d'Equipaments Culturals 2014

Aprovat per la Junta de Govern Local de 10 de desembre de 2013

El Pla d'Equipaments Culturals té com a objectiu definir el model de municipi que la comunitat desitja. Així, es destaca la capacitat de Palafrugell per reivindicar el seu potencial com a ciutat de serveis de referència sense renunciar a la seva dimensió humana i molt propera a les persones que hi viuen. És a dir, l'objectiu ha de ser combinar la capitalitat comercial, turística, esportiva i cultural mantenint els més elevats estàndards de qualitat de vida dels seus habitants.

En aquest context, la cultura adquireix un protagonisme evident. Palafrugell és un municipi amb una rica activitat cultural, un parc d'equipaments culturals molt complet i un dens teixit associatiu cultural. A més, és la seu de 5 fundacions culturals molt actives i rellevants en el panorama de la cultura a Catalunya.

A partir d'aquest escenari, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell es planteja el repte de planificar la cultura al municipi. Per tal de prendre les decisions més encertades cal conèixer quin és l'objectiu a assolir. Amb aquest fi, es va realitzar el Pla Estratègic d'Equipaments Culturals (PEEC), comptant amb la participació dels agents locals que són els creadors del panorama actual.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons