Sense títol

Can Bech número 58 desembre 2017-gener 2018

Aquestes dates properes a les festes nadalenques, conviden a la reflexió. Tenim una situació al país molt complicada. Després que l'1 d'octubre les forces policials espanyoles van colpejar ciutadans pacífics volien votar, hem viscut un dels fets que quedarà en els anhels de la història com la injustícia més greu en un estat democràtic: l'empresonament de polítics per les seves idees. Es palpa a l'ambient d'una majoria de la població: ens han arrencat el somriure.

Amb aquest estat d'ànim, encarem aquestes senyalades dates. Cada dia al matí esperem que algun fet ens doni un bri d'esperança; però de moment no sols no és així, ans al contrari: sembla que cada dia s'entestin en redoblegar el clau. Avui l'única esperança és que les eleccions del 21 de desembre puguin deixar veure el llum al final del túnel. Hem de ser conscients que l'actual marc legal, agreujat per l'aplicació de l'article 155, porten Catalunya cap el pedregar. Per això, l'única sortida possible és un nou marc constituent, una república catalana. Mentrestant continuarem plorant pels Jordis i pels nostres governants engarjolats. I els volem a casa a tots ells i el retorn dels exiliats.

Els canvi de calendari coincidirà amb els sis primers mesos de la nostra entrada al govern. Temps tindrem de fer balanços. Aquí ens agradaria fer una valoració sobre treball en equip dels dos grups de govern. Creiem sincerament que hem encetat un nou model de relació entre socis de govern basats en la confiança i la transparència. Fet que ens alegra molt.

Per últim, voldríem aprofitar aquest espai per deixar un agraïment escrit a qui durant més de vint anys ha estat l'ànima i el motor d'aquesta revista Can Bech. A finals de novembre es va jubilar l'Àlex Cebollero. A la seva curosa dedicació a la feina, hi afegia una professionalitat admirable. A tots aquells que vam tenir la sort de relacionar-se amb ell, no podem fer res més que agrair-li tants anys d'haver estat al servei de Can Bech, tant a la publicació com a l'entitat, i desitjar-li una joiosa jubilació.

Malgrat tot, esperem que passeu unes bones festes i desitgem que el nou any 2018 arribi amb nous aires que ens facin més feliços.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons