SAE: Un projecte per a dinamitzar el sòl industrial de Palafrugell

Can Bech número 54 abril-maig 2017

Palafrugell, des de la regidoria d'Indústria, amb la direcció tècnica de l'IPEP, inicia un nou projecte per dinamitzar i promocionar els seus Sectors d'Activitat Econòmica (SAE), popularment coneguts com a polígons industrials.

El principal objectiu del projecte SAE és atraure noves empreses i inversions. Per aconseguir aquest objectiu, s'ha creat una nova pàgina web que informarà a tothom que hi estigui interessat dels avantatges que suposa instal·lar l'empresa a Palafrugell, així com informació pràctica sobre cadascuna de les parcel·les que hi ha als diferents polígons industrials, tant d'aquelles ja ocupades com de les disponibles.

La pàgina web vol ser una eina senzilla però efectiva. Es composa de tres finestres principals. La primera aporta informació de Palafrugell i els seus principals atractius. Aquest és un dels majors reclams per atraure noves empreses: vendre la qualitat de vida de l'Empordà, en general, i de Palafrugell en particular. Per fer-ho, s'ha decidit encarregar un vídeo de poc més d'un minut que mostri aquestes virtuts: entorn, paisatge, cultura, serveis i comunicacions, un tema clau a l'hora d'escollir la ubicació d'una empresa. El vídeo quedarà inserit dins la pàgina web, però alhora es podrà utilitzar com a reclam a través de les xarxes socials.

La segona finestra comptarà amb informació detallada dels sis polígons amb que es divideix la zona industrial de Palafrugell. A partir d'un mapa on es mostren tots els espais, els usuaris del web podran obtenir informació ràpida i visual sobre la disponibilitat d'espais lliures a cada un dels sis polígons. Amb un sol clic s'accedeix a cada polígon per separat, i a dins de cada espai, de manera igualment ràpida i visual, es podrà obtenir informació de totes i cadascuna de les empreses que hi ha instal·lades, així com, evidentment, informació de tots aquells espais -siguin naus ja construïdes o parcel·les per edificar- disponibles per a lloguer o compra. Aquesta és la finestra principal de la pàgina web, que ha de servir tant per dinamitzar els espais buits com per promocionar i posar en valor les empreses ja establertes.

Una tercera finestra facilitarà als possibles interessats informació pràctica sobre normativa, bonificacions, ajudes, subvencions o qualsevol incentiu que des de l'administració pugui oferir-se a les empreses.

La nova pàgina web dels SAE es posarà en funcionament al llarg de les properes setmanes.

Des de l'administració local hem de facilitar i procurar que si algú està interessat en situar la seva empresa en l'entorn de la Costa Brava, Palafrugell sigui la primera opció. El nostre municipi, per a la seva situació, és un pol logístic important que pot ser molt atractiu a potencials empresaris per a la localització dels seus centres de treball amb activitats, no temporals, de logística, industria i serveis varis amb la conseqüent creació de llocs de treball estables. Aquesta nova eina, un cop finalitzada, serà un mitjà vital pel desenvolupament econòmic de Palafrugell.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons