Responsabilitat

Can Bech número 73 juliol-agost 2022

Com molts ciutadans i ciutadanes sabran, el passat 18 de maig, el nostre grup municipal va rebre l'encàrrec d'encapçalar la direcció de l'Equip de Govern durant els propers mesos.

Tal i com vàrem manifestar en la presa de possessió del càrrec, ens hem trobat amb una barreja de sentiments, entre satisfacció i responsabilitat que representa aquesta nova situació. Així, intentarem portar la nau de 300 persones i 70 centres de treball que representa el consistori endavant per tal d'aconseguir un major benestar per a tots els prop de 24.000 habitants de Palafrugell.

El nostre principal compromís ara mateix és lluitar per aconseguir un nou contracte d'escombraries que ens permeti fer front a la realitat actual del nostre municipi. Un contracte que ens té lligats a l'hora de prendre qualsevol decisió. Considerem que aquest és un compromís molt important que ha de comportar una millora en servei considerable.

Tot i això, també en tenim d'altres, evidentment, com pot ser: la finalització d'Arts i Oficis, la finalització de les obres del Priorat de Santa Anna, l'Avinguda d'Espanya, l'Enoteca, la consolidació del nostre destí turístic com a zona Premium, el descens de la taxa d'atur o la formació continuada dels treballadors i treballadores per aconseguir una màxima professionalitat en els serveis, entre altres coses....

Aconseguir aquests objectius només seran possible mentre es treballi en equip, un conjunt format per 3 formacions polítiques que son les responsables de portar a terme els objectius de l'Equip de Govern municipal.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons