Progressa..... Sí

Can Bech número 77 abril-maig 2023

Amb unes institucions ja de per sí força enquilosades, la pandèmia va representar una aturada absoluta a les seves velocitats de creuer.

Velocitats ja de per sí reduïdes i absolutament castigades per una nova situació d'incertesa total on ningú sabia què? com ? ni quan?

I això ha marcat sens dubte aquest mandat de 4 anys. Després d'uns 6 primers mesos de coneixement del funcionament propi de l'Ajuntament, qualsevol cosa que anteriorment havia funcionat es posava en entredit per una situació d'una complexitat superlativa.

Així doncs, marcats per més de 15 mesos d'afectació a la quotidianitat de la pròpia maquinària, hem hagut de gestionar aquests 4 anys. De fet podríem dir que només hem gaudit d'uns 30 mesos de normalitat. Per tot això la paraula progressar en el sentit d'engreixar tots el coixinets que fan avançar les rodes no ha sigut feina fàcil.

380 persones repartides en 70 centres de treball i 46 milions de pressupost es fa feixuc de gestionar. Però estem contents de deixar la corporació amb un nivell de productivitat molt superior a la trobada. Productivitat entesa com a millor col·laboració entre àrees, en definitiva millor treball en equip, única medicina capaç de fer més fàcil les relacions amb els ciutadans i, capaç a la vegada, de donar un millor benestar al convilatà.

Tot això sense parar en cap cas la maquinària, la mobilitat, la seguretat, la pau social i el desenvolupament econòmic han sigut objectius ineludibles de la feina portada a terme.

Queda i quedarà molta feina per fer. Els pobles són vius 365 dies l'any, 24 hores al dia. S'han fet i es faran amb una titànica dedicació dels que ens han precedit i dels que ara ens agafaran el relleu.

Molta sort a tots, i a la ciutadania demanar-li la màxima col·laboració perquè entre tots, sense exclusió, hem de ser capaços de construir un Palafrugell cada dia millor.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons