La difícil quadratura del cercle

Can Bech número 69 febrer-març 2020

En el nostre dia a dia ple de preocupacions i problemes particulars, es fa molt difícil pensar amb la magnitud de l'entitat que treballa i procura per el benestar diari dels nostres vilatans.

El balcó de Can Bech és per molts un signe d'una administració que ens ofega a impostos i dotada d'una burocràcia que avala la sensació que la institució està molt lluny dels ciutadans.

Quan tens l'oportunitat d'entrar al fons de la mateixa perceps la realitat de la dificultat que comporta organitzar un Ajuntament que ha crescut d'una forma exponencial pel traspàs de les responsabilitats (no els recursos) que depenen d'altres administracions.

Uns 300 treballadors, 70 centres de treball, un pressupost similar a Olot (amb 30.000 habitants), una quantitat ingent de quilòmetres de carrers (amb el seus serveis inherents i la seva dificultat de manteniment) i moltes altres particularitats son el dia a dia de la Casa Gran.

Una institució que necessita millorar urgentment amb tots els sentis, però que per sort disposa d'un equip humà qualificat que valora ésser partícips d'un projecte de futur. El Pla de Mandat iniciat recentment i que implica la participació a tots nivells de polítics i treballadors ha de ser el primer pas per encaminar una mica més el nostre Ajuntament al servei dels nostres vilatans. Es tracta que la distància entre el balcó i la plaça de Can Bech es redueixi progressivament i que tothom pugui entrar i sortir pensant que aquesta també és casa seva.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons