L'associacionisme, el bé més preuat de Palafrugell

Can Bech número 75 novembre-desembre 2022

Ja ho diu l'encapçalament: parlar de Palafrugell i d'associacionisme esdevé d'una relació tan íntima que fa que sigui sinònim. I es que és d'una inqüestionabilitat tan evident que fa que aquesta simbiosi sigui el motor de tot plegat. Avui, el nostre poble té més de 150 entitats de diferents àmbits (culturals, esportives, veïnals...) que, dia a dia, dinamitzen cada racó del municipi i fan que aquella repetida frase que afirma que Palafrugell és mort sigui anacrònica i rotundament falsa.

I malgrat des de l'Ajuntament mai podrem arribar a agrair suficientment tota la tasca que aquestes entitats fan, sí que podem fer passos per apropar-nos-hi: el proper divendres, 2 de desembre, a partir de les 5 h de la tarda, durem a terme un homenatge a totes les persones voluntàries que, formant part d'entitats, dediquen el seu temps personal a incentivar i donar vida Palafrugell. Primer serà a Can Genís i després, aprofitant l'avinentesa, ens desplaçarem cap a Plaça Nova i encendrem plegats els llums de Nadal.

És per això que, des d'Esquerra Republicana de Palafrugell, volem dedicar aquest Can Bech únicament i específica a fer-vos coneixedors d'aquesta jornada emmarcada en el Dia Internacional del Voluntariat d'enguany i animar-vos que, si formeu part d'una entitat, participeu d'aquest esdeveniment enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Volem que aquesta convocatòria arribi al major nombre de persones possible i que ens trobem en aquesta jornada festiva i participativa!

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons