Tanquem una etapa

Can Bech número 66 abril-maig 2019

Aquest és el darrer butlletí de Can Bech abans de les properes eleccions municipals del 26 de maig i, per tant, és l'últim escrit del grup municipal de l'Entesa.

Aquest grup municipal va néixer amb la voluntat de ser un grup transversal, integrat per persones de sensibilitats polítiques diverses, amb l'objectiu de treballar juntes per un futur millor de Palafrugell.

Des de l'any 2003, any de la nostra entrada al Consistori, l'Entesa ha estat present deu anys en el govern municipal i sis a l'oposició.

Volem agrair a totes les persones que les quatre vegades que ens hem presentat a les eleccions van fer confiança en els nostres diferents programes i propostes; i amb els seus vots han fet possible la nostra presència al Consistori. També hem d'agrair a tots els que han estat regidors, integrants de les llistes i col·laboradors del grup en les diferents etapes electorals, aportant el millor d'ells mateixos amb responsabilitat i esperit constructiu, per a millorar el nostre municipi tant des del govern com des de l'oposició.

Volem fer una menció especial a la Núria Rivas, que durant onze anys va formar part de la corporació municipal i va treballar incansablement a favor del municipi. Del seu pas per la regidoria d'educació 2003-2007, va ser la impulsora de la política educativa que va convertir Palafrugell en un municipi modèlic en aquest àmbit. Amb la seva capacitat de treball, coratge, paciència i perseverança, va lluitar amb el recolzament de tot l'equip de govern per aconseguir que el Centre Municipal d'Educació fos una realitat.

En reconeixement d'aquesta seva tasca, en el ple de passat 28 d'agost, es va aprovar per unanimitat denominar l'esmentat Centre, Núria Rivas Mascarós, cosa que es va materialitzar en l'acte d'obertura del curs escolar el passat 18 d'octubre, amb la descoberta d'una placa commemorativa amb el seu nom.

Personalment, com a cap de llista de l'Entesa en aquesta última etapa, he fet tot el possible, amb l'ajuda del meu equip, per dur a terme una política inclusiva i tenint en compte les necessitats del poble i dels seus ciutadans, que en definitiva, tots i cadascun de nosaltres, som el motor de Palafrugell.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell premi Administració Oberta 2023
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons