El Palafrugell de les 3 'S': Social, Segur i Sostenible

Can Bech número 67 octubre-novembre 2019

No voldríem començar el primer número de Can Bech d'aquest mandat sense agrair a totes i a tots els palafrugellencs que varen participar als comicis municipals i europeus del passat 26 de maig, especialment a aquelles persones que varen fer confiança a la candidatura local d'Esquerra Republicana, augmentant en 562 vots respecte els resultats de 2015, repetint el resultat de 7 regidors-es del mandat anterior i fent un total de 2510 vots.

El treball en equip realitzat amb els antics companys del PDeCAT, el repetirem al llarg del proper mandat amb Som Gent del Poble (SGP) i Junts per Catalunya (JxC). Perquè no coneixem una altra forma de governar que no sigui la de fer-ho en equip, dialogant, amb transparència i fent-ne partícip a tothom. I perquè un poble com Palafrugell amb els seus respectius nuclis, exigeix que estiguem a l'alçada de les circumstàncies. Els projectes fets i iniciats a l'anterior mandat de dos anys i la bona entesa i coordinació amb l'anterior equip de govern -als que cal agrair la bona feina feta-, n'és una molt bona mostra.

El més cert de tot plegat, és que seran quatre anys de nous projectes per fer el Palafrugell de les tres S: social, segur i sostenible. D'aquests en destaquen el desdoblament de l'avinguda d'Espanya, la cerca de terrenys perifèrics per ferhi nous aparcaments, el desenvolupament dels carrils bici i la construcció de la quarta pista esportiva de la vila, a més de seguir invertint en carrers i parcs. Inversions per seguir creixent, fent un Palafrugell més amable i per viure'l intensament. Tot això sense oblidar el nostre gran repte: fer un Palafrugell net. Per això, ja estem treballant en una nova àrea que faci un Palafrugell net, sostenible i compromès amb el reciclatge. Estem convençuts que en un futur proper el nostre municipi serà un exemple en aquesta matèria.

En el pla nacional, som conscients que la sentència del procés no ha sigut gens justa. És més: és inhumana. Caldrà que els demòcrates i les republicanes palafrugellenques fem un front conjunt. I perllongat en el temps. Perquè, per damunt de tot, hi ha en joc un munt de drets i llibertats que la gent d'aquest país ha lluitat al llarg de la seva història. La dignitat d'un país que és encarnada en la figura dels nostres presos i preses polítiques, exiliats i represaliats. Hi serem en tot moment i continuarem al servei d'aquest poble. Fins a la República Catalana! Fins a la victòria!

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons