Desenvolupament econòmic

Can Bech número 48 abril-maig 2016

Un dels objectius que l'ENTESA portava en el seu programa era donar a conèixer i posar en valor tots els actius que poden generar activitat econòmica en el nostre municipi.

En aquest sentit dins el seu pla d'actuacions d'aquest any, l'IPEP té previst finalitzar en el segon semestre un DOSSIER i WEB de promoció dels Sectors d'Activitat Econòmica.

Es tracta de crear una finestra al món, dins la xarxa, amb tota la informació útil dels diferents espais, coneguts per tothom com a polígons industrial, aptes per desenvolupar activitat econòmica.

La regidoria d'indústria amb la direcció tècnica de l'IPEP està treballant per poder disposar d'una eina que situï els espais industrials lliures, les naus industrial no ocupades, amb les seves pròpies característiques tècniques, urbanístiques i d'usos.

L'administració municipal dins aquesta obra que és el mercat immobiliari hem de complir amb el paper de facilitadors, de mediadors... i procurar que si algú està interessat en situar la seva empresa en l'entorn de la Costa Brava, Palafrugell per la facilitat d'accés a la informació que disposarà, sigui la primera opció.

El nostre municipi per la seva situació és un pol logístic molt important que pot fer molt atractiu a potencials empresaris, la localització dels seus centres de treball.

Considerem que aquest DOSSIER i WEB quan estigui finalitzat serà un mitjà important per complementar les ofertes municipals de desenvolupament econòmic.

Amb el mateix objectiu, com integrants de la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària, una tècnica i el nostre regidor al govern van assistir, el passat 16 de març a Badalona, a una jornada per compartir experiències i metodologies que ens siguin útils en la feina de promoció, consolidació i creixement d'aquesta economia al nostre municipi.

Actualment la Xarxa amb 40 municipis adherits, encara que està en procés de constitució, treballa en la creació d'espais comuns que permetin consolidar línies de treball, bones practiques, reflexions, activitats i recursos per aconseguir un model solidari que generi noves ocupacions respectant en tot moment les peculiaritats de cada territori.

A l'ENTESA seguim treballant en el desenvolupament local, creiem que és una eina molt important per incrementar en el futur la nostra activitat econòmica.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons