Cultura i Joventut, molt més que Grans Esdeveniments

Can Bech número 78 abril-maig 2024

Bentornada la revista Can Bech. Després de gairebé deu mesos de l'últim número i de reclamar-ho als darrers set plens, el Grup Municipal d'Esquerra estem contents de poder tornar a adreçar-nos als palafrugellencs i palafrugellenques a través d'aquest canal també en aquest mandat.

Som la Mònica, en Marc, la Raquel i en Carles i estem a la vostra disposició sempre que ho necessiteu. El resultat de les eleccions del 28 de maig de l'any passat ens van portar a liderar l'oposició, encàrrec que estem portant a terme amb tota responsabilitat, rigor i fermesa, i sempre de manera constructiva. Som en política perquè estimem Palafrugell i volem el millor pel municipi i la seva gent.

Tenint en compte que no ens podem estendre massa en aquestes línies, i que tenim moltes coses per explicar-vos, destacarem els principals canvis d'organització de l'Ajuntament.

Els darrers mesos Palafrugell ha vist néixer una nova macroàrea a l'Ajuntament, la de Grans Esdeveniments (abans Cultura). Tenim la gran sort que Palafrugell és un poble de múltiples activitats i pocs mesos de pausa, i per tant la coordinació és més que necessària, però Palafrugell és molt més que grans esdeveniments. Hem de concebre la cultura com a eix cohesionador i de sentiment de poble, més que com a esquer turístic.

La nostra sorpresa arriba quan allò que inicialment era un boca-orella, esdevé una realitat: l'Àrea de Joventut de Palafrugell desapareix, en part conseqüència de l'aparició de la nova macroàrea. Els seus treballadors es distribueixen entre les àrees de Grans Esdeveniments i Benestar Social. En podríem dir desvestir un sant per vestir-ne un altre.

Aquest moviment suposa una gran pèrdua de lideratge a l'hora d'aplicar polítiques de joventut i indica la poca importància que tenen els i les joves per l'actual equip de govern. De moment, aquests canvis ja han evidenciat descoordinació i malestar entre el teixit associatiu.

Davant d'aquestes propostes, Esquerra de Palafrugell ha estat l'únic grup polític que ha intentat fer recapacitar el govern, sense aconseguir-ho. Nosaltres tenim molt clar que els joves són el futur de Palafrugell i que la cultura és molt més que coordinar i gestionar actes i esdeveniments.

Per poder disposar de més informació, podeu accedir a les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook) o escriure'ns directament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Seguirem fent una oposició rigorosa i constructiva per tal de centrar el debat en temes que afecten al desenvolupament de Palafrugell, aportant una visió amplia, social i optimista i posant les persones al centre. Som-hi!

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons