Comencem una nova etapa

Can Bech número 44 agost-setembre 2015

Volem començar aquesta etapa amb unes primeres paraules d'agraïment a les 511 persones que van fer confiança en el nostre programa i en la llista que el va explicar.

Les gràcies també als candidats i candidates d'aquesta llista, als companys i companyes que han treballat intensament al llarg dels darrers 12 anys, els que hi són i els que no hi són, per tots ells un agraïment sincer i emocionat.

També un agraïment a les persones que han anat a votar, un insatisfactori 50,43% del cens electoral, i als integrants de les altres llistes que, des de programes i propostes diverses, han decidit col·laborar en la gestió dels interessos públics de Palafrugell.

Des de l'Entesa considerem que el comportament electoral a Palafrugell és un motiu de preocupació. La molt poca participació, tenint en compte que en aquestes eleccions els càrrecs elegits són els més propers als ciutadans, és un motiu de reflexió per a tots els demòcrates i cap grup polític pot restar indiferent davant d'aquesta realitat.

L'únic representant obtingut per la nostra candidatura a les eleccions del passat 24 de maig, i donat els resultats dels altres grups, deixaven l'Entesa a l'oposició.

Després de la formalització del pacte PSC i CiU ens fan una proposta de si ens volem incorporar al govern. L'Entesa ho valora i en una decisió col·lectiva, l'acceptem. Creiem que abans d'estar a l'oposició és millor tenir la possibilitat real d'entrar al govern i poder aportar i sumar des de dins.

Les responsabilitats que se'ns ofereixen, i acceptem, són la regidoria d'Indústria, Sector surer, Museu del Suro i les d'ajudar i col·laborar en politiques de promoció de l'ocupació.

L'Entesa agafa el repte amb l'objectiu de poder aportar il·lusió i treball per fer un Palafrugell millor.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons