L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) obrirà els dies 27 i 28 de desembre de 2018, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019, de 8.30 a 13.30 h. Els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2018, i el dia 1 de gener de 2019, les oficines de l'Ajuntament restaran tancades al públic.

 • Nadal a Palafrugell

  Nadal a Palafrugell

 • Activació del sistema de control de pas al Passeig de Cípsela

  Activació del sistema de control de pas al Passeig de Cípsela

 • Nou servei de transport al CAP

  Nou servei de transport al CAP

Patrimoni

Patrimoni

Palafrugell compta amb tres béns culturals que tenen reconeguda la condició de béns culturals d'interès nacional (BCIN): la Torre de Sant Sebastià i la Torre de can Mario, en la categoria de monuments històrics, i el Port Bo de Calella, en la categoria de conjunt històric. Dues zones de Palafrugell d'elevat interès natural gaudeixen d'un grau de protecció especial gràcies a la seva inclusió al Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN). Aquests espais són les Muntanyes de Begur amb 175 Ha i el Massís de les Gavarres amb 251 Ha.

En el terme municipal de Palafrugell s'han dut a terme campanyes d'excavació del poblat ibèric de Sant Sebastià, i intervencions arqueològiques puntuals que han permès documentar millor el Llafranc romà. El Pla especial de protecció i intervenció en el patrimoni històric de Palafrugell (PEPIPHP) identifica els bens locals d'interès cultural (espais naturals, paisatge humanitzat, estructures territorials, estructures urbanes, edificacions o parts d'edificacions), valora el grau de protecció que requereixen i regula les transformacions futures. El Pla especial urbanístic de Catàleg de masies i cases rurals identifica les masies i cases rurals susceptibles de reconstrucció o rehabilitació i justifica les raons històriques, mediambientals, paisatgístiques o socials, que en determinen la seva preservació i recuperació.

Càmera web

Webcam del Far de Sant Sebastià

Darreres piulades

 • Ajunt. Palafrugell (@ajpalafrugell)

  Si gestionem bé la nostra fracció vegetal, aconseguim un recurs molt valuós: el compost o la biomassa, contribuint també a fer una bona i sostenible gestió del nostre territori #Palafrugell #residus #mediambient

 • Ajunt. Palafrugell (@ajpalafrugell)

  La pista de gel de #Palafrugell obre les seves portes ara mateix. No hi podeu faltar!

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons