Llibre d'honor

 • dissabte, 07 desembre 1991
 • dissabte, 07 desembre 1991
  Molt Honorable Sr. Jordi Pujol i Soley, president de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració de l'Institut Català del Suro i la plaça de Josep Pallach

  Vinc a Palafrugell, aquest cop, amb un doble motiu: la creació de l'Institut Català del Suro al servei de la indústria surera, i en general de l'economia de les comarques sureres i la inauguració de la plaça Josep Pallach. Dos motius que resumeixen el que ha de ser la construcció d'un país; el progrés material i el benestar, i el progrés polític i moral, l'exigència espiritual de lo qual en Pallach en fou un testimoni de primer ordre.

 • dissabte, 07 desembre 1991
  Honorable Sr. Antoni Subirà i Claus, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració de l'institut Català del Suro

  Acompanyant al President de la Generalitat en aquesta visita a Palafrugell i amb el desig que l'Institut Català del Suro sigui una gran institució al servei de la indústria del suro.

 • dimarts, 28 gener 1992
  Sr. Salvador Matas i Pascual
  Acte amb motiu del 100 aniversari del Sr. Matas

  (Davant la impossibilitat d'escriure del Sr. Matas, l'escrit el fa el Sr. Frederic Suñer, alcalde de Palafrugell) Amb motiu de la visita-homenatge que l'Alcalde i el Consistori fan al Sr. Salvador Matas i Pascual en el seu 100 aniversari. En aquest acte se li ha lliurat una placa commemorativa d'aquesta efemèride, així com també una carta personal del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, President de la Generalitat de Catalunya.

 • dimarts, 05 maig 1992
  Honorable Sr. Xavier Trias i Vidal de Llobatera
  Visita als terrenys de la futura Àrea Bàsica de Salut i visita a la Residència Geriàtrica Municipal, on descobrí una placa commemorativa

  Amb la construcció de l'Àrea Bàsica de Salut començarem una nova etapa de col.laboracions per la millora sanitària de Palafrugell. Gràcies pel vostre ajut.

 • dimarts, 12 maig 1992
  Il·lm. Sr. Josep Arnau i Figuerola, president de la Diputació de Girona
  Signatura del conveni amb la Diputació de Girona, de les obres d'urbanització de l'Avinguda del Mar

  Amb tota l'estima i admiració per l'Ajuntament de Palafrugell i la gent de responsabilitat al front de les institucions bo i confiant continuarem treballant plegats en benefici del poble i l'entorn. Ben cordialment.

 • dimarts, 12 maig 1992
  Sr. Eduard Fèlix i Parera, diputat d'obres públiques de la Diputació de Girona
  Signatura del conveni amb la Diputació de Girona, de les obres de pavimentació de l'avinguda del Mar

  Amb motiu de la visita en aquest meravellós poble i per fer patent el conveni d'arranjament de l'avinguda del Mar. Molt carinyosament.

 • divendres, 15 maig 1992
  Honorable Sr. Joaquim Molins i Amat, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya
  Signatura del conveni de la cessió de terrenys per a la futura construcció d'habitatges de protecció oficial

  Aquesta és la meva primera estada, en tant que Conseller del Govern de la Generalitat, en aquest Ajuntament. Ho faig amb motiu de la signatura d'un conveni per tal de fer possible la construcció d'habitatges de protecció oficial. La Vila de Palafrugell sap que compta amb la col.laboració del Departament de Política Territorial i Obres Públiques per tal que pugui continuar essent una peça clau en el desenvolupament equilibrat de Catalunya.

 • dijous, 24 setembre 1992
  Il·ltre Sr. Àngel Colom i Colom, diputat al Parlament de Catalunya i secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya
  Visita a Palafrugell amb motiu d'una campanya electoral acompanyant al futur parlamentari Josep Maria Reguant i Gili

  Gracies per la vostra rebuda a l'Ajuntament; un Ajuntament pioner -el primer- del suport municipalista a la causa de la Independència de la nostra nació comuna. És bo que el clima de concòrdia que es respira en aquesta casa continuï. Endavant! Cordialment.

 • dijous, 22 octubre 1992
  Sr. Antoni Ribas, director de Cinema
  Entrevista amb el Sr. Frederic Suñer, alcalde, per tal de parlar d'una possible col.laboració econòmica amb l'Ajuntament de Palafrugell per a la realització de la pel·lícula 'Terra de canons'

  A Palafrugell, ciutat extraordinària, coneguda, culta, acollidora, de la que mai un no s'oblida. Ben cordialment.

 • dissabte, 06 febrer 1993
  Sr. Joan Bertran i Dachs, empresari surer de Palafrugell
  Lliurament en dipòsit de 3 llibres en paper suro: 'El Cantar de los cantares', 'Don Quijote de la Mancha' i l''Estatut de Catalunya'

  Amb tot el carinyo a n'el meu poble.

 • dijous, 18 novembre 1993
  Delegació del Museu de la Tècnica i el Treball de Manheim (Alemanya), Sr. Lothar Sulls (Director), Sr. Wolf Buners (Relacions Públiques), Sra. Christel Hess (Conservadora)
  Jornades de Treball al Museu del Suro

  ¡Gracias para la acogida tan cordial! Esperamos que vamos a desarrollar la cooperación entre los museos de la Tècnica de Catalunya y el Landesmuseum Technik und Arbait! La primera etapa un 'workshop de corcho'.

 • divendres, 17 desembre 1993
  Honorable Sr. Joan Maria Pujals i Valvé, conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
  Visita del conseller a Palafrugell amb motiu de la presentació dels llibres 'L'ensenyament a Palafrugell' i 'Crònica d'un any'

  Als bons amics de l'Ajuntament de Palafrugell, en l'escaiença de la presentació de diverses publicacions que no fan sinó confirmar la vitalitat cultural d'aquesta localitat capdavantera del Baix Empordà, lligada a noms com Josep Pla i en Pallach. Ben afectuosament.

 • divendres, 14 gener 1994
  Sr. Albert Boadella, actor i director de teatre i televisió
  Entrevista amb el Sr. Frederic Suñer, alcalde, per tal de parlar de la seva col·laboració en les obres del futur Teatre Municipal

  En aquesta Vila per tantes coses motiu de cultura, encara que no en sóc fill és com si hagués viscut sempre gràcies a les meravelloses descripcions que en fa el nostre millor escriptor Josep Pla. Amb els millors desitjos de col·laboració en el futur Teatre Municipal.

 • divendres, 04 març 1994
  Sra. Francisca Escudero Luque
  Acte amb motiu del 100 aniversari de la Sra. Escudero

  (Davant la impossibilitat d'escriure de la Sra. Escudero, l'escrit el fa el Sr. Frederic Suñer, Alcalde de Palafrugell) A la Sra. Francisca Espinosa Luque con motivo de su 100 aniversario (Existeix error en el primer cognom: figura Espinosa en lloc d'Escudero).

 • dissabte, 05 març 1994
  Sr. Miquel Marti i Pol, poeta
  Visita del Sr. Martí i Pol a la vila de Palafrugell, convidat amb motiu de la campanya gastronòmica de la Garoinada

  Després de la primera garoinada de la meva vida, encara, si és possible, em sentiré més íntimament i més agradablement vinculat a Palafrugell. Voldria afegir que aquesta terra, sorprenentment per a mi, m'ha ensenyat a estimar el mar, i potser fins i tot m'ha reconciliat amb una part molt íntima de mi que mig ignorava. Amb el més sincer agraïment.

 • dissabte, 21 maig 1994
  Sr. Josep Lluïs Vilaseca, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya
  Col·locació de la primera pedra de la Piscina Municipal coberta de Palafrugell

  Amb motiu de la visita per la col.locació de la primera pedra de la piscina coberta, molt em complau saludar a la vostra població, de tanta tradició literària i marinera, tot esperant poder tornar per la inauguració de l'equipament ben aviat.

 • divendres, 21 octubre 1994
  Sra. Ramona Pujol i Piernau
  Acte amb motiu del 100 aniversari de la Sra. Pujol

  (Davant la impossibilitat d'escriure de la Sra. Pujol, l'escrit el fa el Sr. Frederic Suñer, alcalde de Palafrugell) Amb motiu de la visita homenatge que l'Alcalde i el Consistori fan a la Sra. Ramona Pujol i Piernau amb motiu del 100 aniversari.

 • dissabte, 01 octubre 1994
  Sr. Manel Cusachs, escultor
  Visita del Sr. Manel Cusachs, per l'elaboració d'un projecte de rehabilitació del monument de Josep Pla

  (Dibuix de Josep Pla) Record de Josep Pla a Palafrugell, octubre 1994.

 • dissabte, 29 abril 1995
  Il·lm. Sr. Pere Macias i Arau, president de la Diputació de Girona
  Inauguració de les obres de millora de l'Autovia del Mar

  Els meus sentiments per a la Vila de Palafrugell, han d'ésser, forçosament de profunda amistat. El vostre alcalde, i bon amic, n'és, en part, el responsable. Però la bellesa del país, i el caràcter dels seus homes i dones en son còmplices absoluts.

 • dimecres, 03 maig 1995
  Hble. Sr. Joan Guitart, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  Visita a la seu de la Fundació Josep Pla.

  L'Ajuntament de Palafrugell i la ciutadania estan realitzant una molt bona feina de culturalització de la vila i de contribució a l'engrandiment cultural de Catalunya. Jo vull agrair la seva iniciativa i la seva col·laboració i així mateix els hi vull expressar el meu millor desig. Ben cordialment.

 • dijous, 25 maig 1995
  Òscar Nebreda, dibuixant
  Visita a Palafrugell amb motiu de la garoinada.

  Vinyeta humorística amb el text següent: Per la Vila de Palafrugell de part d'en Jordi Culé "Salut, garoines, vi, havaneres i amor.. ... què més vols?".

 • divendres, 30 juny 1995
  Sr. José Luis Ortega Monasterio, músic i compositor d'havaneres
  Homenatge amb motiu de les havaneres de Calella

  (Pentagrama musical de l'havanera el meu avi) A l'Ajuntament de Palafrugell i molt especialment al seu Alcalde i amic Frederic Suñer, amb la meva admiració, agraïment i amistat!!.

 • dilluns, 07 agost 1995
  Excm. Sr. Joan Solans, delegat del Govern a Catalunya
  Visita a les obres de rehabilitació del camí de ronda de Calella a Llafranc

  Con motivo de mi visita a Palafrugell quiero felicitar al Ayuntamiento y a toda su población por haber hecho de esta ciudad una de las mas prósperas de Cataluña.

 • Excm. Sr. Pere Navarro i Olivella, Governador Civil de Girona
  Visita a les obres de rehabilitació del camí de ronda de Calella a Llafranc

  En reconeixement a la Vila de Palafrugell exemple d'hospitalitat, iniciativa turística i tradició industrial que s'ha sabut mantenir fidel als seus orígens i a la seva historia tot transformant-se per encarar el futur amb garanties. La seva gent és el seu gran actiu.

 • dijous, 24 agost 1995
  Sra. Carme Fàbrega
  Aniversari del centenari de la Sra. Fàbrega

  (Il·lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde) La senyora Carme Fàbrega ha celebrat els seus 100 anys en companyia de tots els seus familiars. Per molts anys.

 • dimecres, 01 novembre 1995
  Sra. Sandra Rodríguez (patinadora), Sra. Natàlia Ridao (patinadora), Sra. Anna Camarero (entrenadora)
  Campionat del Món de Patinatge Artístic

  (Sra. Anna Camarero) Amb motiu de la meritòria classificació en el Campionat del Món de Patinatge Artístic celebrat a Bucaramanga (Colòmbia), aquests han sigut 3er i 4rt llocs.

 • dissabte, 06 abril 1996
  Excm. Sr. Claes Andersson, ministre de Cultura de Finlàndia, Sr. President del Club Finnpa de Finlàndia
  Estada de preparació a l'Estadi Josep Pla i Arbonés de l'equip de futbol FinnPa, d'Helsinki, Finlàndia

  Sense text. Només figuren les signatures.

 • dimarts, 16 abril 1996
  Sr. Miquel Ferrer, alcalde accidental, i Sr. Joaquim Toca, delegat territorial de Benestar Social a Girona
  Aniversari del centenari de la Sra. Rosa Bassach i Tutau

  Palafrugell és un poble viu i dinàmic amb un gran contingut social, cultural i vital. Això ha estat possible gràcies al dinamisme de la seva gent, però sobretot per la perseverància de persones que com la Rosa, que amb els seus 100 anys, han anat configurant la personalitat de Palafrugell i Catalunya.
  Cent anys! Agraiment i admiració. Vida llarga i plena ... i nosaltres, contents, i agraïts, de poder viure en aquest país; noble, culte, lliure. Ens fem solidaris i germans. Avui, tots, som de la vostra família. Gràcies.

 • dimarts, 30 abril 1996
  Sra. Cati Piera, alcaldessa accidental de l'Ajuntament de Palafrugell
  Aniversari centenari de la Sr. Caterina Perejón

  Avui és un dia ple de joia per tots els que tenim l'honor i l'orgull de celebrar amb la senyora Caterina Perejón el centenari del seu naixement. 100 anys no es compleixen cada dia i no tothom pot arribar-hi i només alguns privilegiats com la senyora Caterina ho han lograt. 100 anys de vida modèlica, entregada a la família i al servei de tots els que han tingut el goig de conexer-la. És per això que l'Ajuntament de Palafrugell vol fer-li arribar la més efusiva i cordial felicitació. Per molts anys. De tot cor.

 • dimecres, 26 juny 1996
  Mr. Karim Ibrahim, entrenador
  Estada de preparació a l'estadi municipal, i competició al Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell, de la selecció de Malàisia, per a les Olimpíades d'Atlanta

  The Malaysian Amateur Athletic Team wish the Palafrugell Athletic a very success in all the undertaking for the near future and a very close relationship with Malaysian for the love of sports. With regards (Traducció: La selecció atlètica amateur de Malàisia desitja al Club Atlètic de Palafrugell molt d'èxits en totes les futures proves esportives, i una estreta amistat amb Malàisia per l'amor a l'esport. Cordialment).

 • dissabte, 06 juliol 1996
  Hble. Sr. Artur Mas i Gabarró, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya
  Assistència a la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

  Un any més, fidel a la tradició, Palafrugell celebra una nova cantada d'havaneres. Celebro que la gent de Palafrugell segueixi amb l'empenta i el patriotisme de sempre. Que per molt anys! 6 de juliol de 1996.

 • dimecres, 10 juliol 1996
  Sra. Pietat Güell i Sais
  Acte commemoratiu del seu centenari de la Sra. Güell

  (Davant la impossibilitat d'escriure de la senyora Pietat Güell, l'escrit el fa el Sr. Frederic Suñer i Casadevall, alcalde de Palafrugell) La Sra. Pietat Güell i Sais celebra cent anys. Per molts anys!! Tots els palafrugellencs volem simbòlicament acompanyar-la en aquesta efemèride. 10 de juliol de 1996.

 • diumenge, 21 juliol 1996
  Sr. Emili Juanals i Roqué (autor de la música), Sr. Anselm Quixal i Ramonet (autor de la lletra), Sra. Eulàlia Hortal i Brugués (autora de la coreografia)
  Lliurament a l'alcalde de Palafrugell de la música, lletra i coreografia, amb motiu de l'estrena dels gegants de Palafrugell, del 'Ball del Festeig de Palafrugell' i els 'Aires Palafrugellencs'

  Lliurament de les composicions de música, lletra i escenografia del ball dels gegants "Ball del Festeig" de Palafrugell i els "Aires de Palafrugell".

 • dissabte, 15 març 1997
  Excm. Sr. José María Aznar López, president del Govern de l'Estat Espanyol
  Visita privada a la seu de la Fundació Josep Pla, amb motiu de l'Any Pla (celebració del centenari del seu naixement)

  Para la villa de Palafrugell con profunda gratitud por su acogida, en el centenario de Josep Pla, y con los mejores deseos de que conserve su gran historia y la mejore y perfeccione. Muy cordialmente.

 • divendres, 01 agost 1997
  Honorable Sr. Xavier Pomés i Abella, Conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell amb motiu de la signatura d'un conveni de coordinació entre la Policia Local del municipi i els Mossos d'Esquadra

  Avui estic a Palafrugell amb motiu de la signatura del conveni de coordinació entre la Policia Local del municipi i els Mossos d'Esquadra. Desitjo que això serveixi per donar un millor servei als ciutadans al mateix temps que continuar donant impuls al desplegament del model policial català. Ben cordialment.

 • divendres, 26 setembre 1997
  Honorable Sr. Eduard Rius i Pey, Conseller de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell amb motiu de la inauguració del Centre d'Atenció Primària Josep Alsina i Bofill

  Salutació molt cordial a l'Ajuntament de Palafrugell amb motiu de la inauguració del Centre d'Atenció Primària que porta el nom d'un fill molt il.lustre de la vila: el Dr. J. Alsina i Bofill. El meu agraïment a l'Ajuntament per la seva col·laboració en el manteniment i millora de la salut dels vilatans.

 • divendres, 26 setembre 1997
  Srs. Joan, Rosa i Jordi Alsina Dachs, fills del Dr. Josep Alsina i Bofill
  Inauguració del Centre d'Atenció Primària Josep Alsina i Bofill

  En nom de tota la família Alsina, el nostre més profund agraïment a tothom qui ha fet possible que el Centre d'Assistència Primària de Palafrugell porti el nom de Josep Alsina i Bofill. Moltes gràcies.

 • divendres, 24 octubre 1997
  Honorable Sr. Antoni Comas i Baldellou, conseller de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya
  Commemoració del Centenari de la fundació de la Residència Nostra Senyora de Montserrat, de la Congregació de les Germanes dels Ancians Desemparats (Asil de Palafrugell)

  En ocasió de la meva visita a la ciutat de Palafrugell, voldria deixar constància del meu desig d'assolir una eficaç col·laboració entre el Departament de Benestar Social que dirigeixo i l'Ajuntament de la Vila a fi de construir una Vila millor, dins d'una Catalunya cada vegada més forta, justa i convivencial.

 • divendres, 14 novembre 1997
  Molt Honorable Sr. Joan Raventós, president del Parlament de Catalunya
  Visita privada a la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya a Palafrugell, l'Ajuntament, l'antiga Cooperativa La Econòmica Palafrugellense, la biblioteca del Centre Fraternal i el Museu del Suro

  Signo aquest llibre, i considero es un gran honor fer aquest acte a Palafrugell que per a mi te moltes ressonàncies històriques, dels meus estudis sobre ella La Pepa, la més vella cooperativa de consum de Catalunya: L'Econòmica Palafrugellense. Signo ara "l'any Pla" l'escriptor més important del segle XX català, fill de la vila. Gràcies per la vostra acollida.

 • dissabte, 16 maig 1998
  Hble. Sr. Joan Ignasi Puigdollers, conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya
  Lliurament de premis del II Concurs de Fotografia Naturalista

  És un gran motiu de satisfacció poder signar avui aquest llibre en la meva primera visita a Palafrugell com a conseller de medi Ambient i amb motiu d'un acte tant simpàtic com el lliurament de premis de l'exposició de fotografia. Espero i us encoratjo que continueu fent actuacions de sensibilització mediambiental com aquesta.

 • dimecres, 10 març 1999
  Il·lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde de Palafrugell i president de la Diputació de Girona, Sr. Joaquim de Toca, delegat territorial de Benestar Social a Girona
  100 aniversari de la senyora Joana Calvet i Cols

  La Joana Calvet ha fet 100 anys de vida. Els palafrugellencs li desitgem felicitats i que per molt temps continu i entre nosaltres. Frederic Suñer.
  Cent anys. Molta vida. I sobretot, molta generositat. Felicitats. Joaquim de Toca.

 • dissabte, 27 març 1999
  Il·lm. Sr. Salvador Gil Beltran, alcalde de Sueca (País Valencià)
  Visita a Palafrugell d'una delegació del poble de Sueca, Ribera Baixa, País Valencià, amb motiu de la signatura de l'acord d'agermanament entre la vila de Palafrugell i la ciutat de Sueca

  Al poble de Palafrugell amb motiu de la visita per signar l'agermanament entre els dos pobles. Pense que entre tots tindrem que portar endavant tot el que ens hem proposat.

 • dissabte, 27 març 1999
  Sr. Jaume Lloret, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sueca (País Valencià)
  Visita a Palafrugell d'una delegació del poble de Sueca, Ribera Baixa, País Valencià, amb motiu de la signatura de l'acord d'agermanament entre la vila de Palafrugell i la ciutat de Sueca

  Amb actes com aquest deixem de respirar un poc com en el Paleolític. Espere i desitge que l'agermanament entre els pobles de Fuster i Pla obrin un camí ple d'il·lusions.

 • dimarts, 25 maig 1999
  Sr. Johan Cruyff, ex-jugador i ex-entrenador del F.C. Barcelona
  Visita a Palafrugell amb motiu de la campanya gastronòmica de la Garoinada, la cuina de Palafrugell, amb retard

  Es siempre un gusto de venir a esta zona. El cariño, la comida y el ambiente es especial. Siempre lo paso bien.

 • dissabte, 20 novembre 1999
  Il·lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde, Sra. Natàlia Ridao Sais, patinadora
  Recepció d'homenatge de l'Ajuntament a la patinadora per haver assolit el sotscampionat del món de patinatge artístic, en la modalitat de combinada a Gold Coast (Austràlia)

  Frederic Suñer, alcalde: En la diada de recepció i homenatge popular a la patinadora Natàlia Ridao i Sais. Natàlia Ridao: és un orgull haver aportat aquesta medalla al poble de Palafrugell.

 • dilluns, 14 febrer 2000
  Sr. Rodolfo Candelaria, pintor
  Signatura del conveni de cessió, per part del pintor, de la seva obra pictòrica al municipi de Palafrugell

  (Dibuix de la figura d'un pescador) Un record de Rodolfo Candelaria per Palafrugell. Amb carinyo.

 • dijous, 17 febrer 2000
  Il.lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde
  Acte amb motiu de la celebració del 100 aniversari de la senyora Consuelo Duran Castelló

  La Sra. Consuelo Duran ha complert cent anys a la Residència de Nostra Sra. de Montserrat, voltada del amics i de les religioses. Per molts anys!

 • diumenge, 01 octubre 2000
  Il.lm. Sr. Frederic Suñer (alcalde), Sra. Olga Bolshova (atleta), Vadim Zadornov (atleta) i R. Moldova (atleta)
  Recepció de benvinguda i agraïment a atletes, amb medalla olímpica, que van fer servir les instal·lacions de l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonés, per a la seva preparació per als Jocs Olímpics de Sidney

  Il·lm. Sr.Frederic Suñer, alcalde: La nostra benvinguda i agraïment als atletes que han fet servir les nostres instal·lacions esportives en la seva formació. Tots ens sentim solidaris amb els seus èxits. Sra. Olga Bolshova: H:S: -1.97 T:S: -13.88 Moltes gracies. Sr. Vadim Zadornov. (il·legible). Sr. R. Moldova: 400m. H: 48.65 (hi ha més escrits amb llengua russa).

 • divendres, 17 novembre 2000
  Sr. Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas
  Signatura de la venda, per part de l'Ajuntament, a la Fundació Vila Casas, d'una part del complex de Can Mario, per a la ubicació del Museu d'art contemporani

  Esperem contribuir que Baix Empordà i Palafrugell amb particular tinguin un espai cultural de 1a magnitud.

 • dimecres, 24 gener 2001
  Sra. Judit Mascó i Palau, model i actriu
  Presentació a Barcelona de la Garoinada-La cuina de Palafrugell

  Des del Restaurant La Fitora dins el marc del Port Olímpic, rebo amb tot l'honor, la banda de Garoinera i espero poder promocionar les Garoines tot aquest any 2001. Amb tot el meu afecte.

 • dissabte, 24 novembre 2001
  Sra. Maria Calvó, Vda. de Marcel·lí Massana, Mr. Patrick Laffont, maire de Bordes sur Lez, Sr. Josep Xoy, 1r tinent d'alcalde de Berga
  Descobriment de la placa del carrer dedicat al maqui Marcel·lí Massana

  Avui 24 de novembre de l'any 2001 Palafrugell dona el nom d'un carrer a Marcel·lí Massana, maqui llibertari català 1918-1981. En motiu d'aquesta efemèride l'Ajuntament té l'honor de rebre la adhesió de les següents persones. El dia 24 d'11 2001. En agraïment per tot. Maria Calvó Vda. Massana Au nom de la Municipalité de Bordes/Lez en souvenir d'un combattant pour la liberté. Laffont Patrick. En nom de la ciutat de Berga, volem retre aquest homenatge a en Marcel·lí, i fer-lo extensiu a tota la generació dels "perdedors" d'una guerra que mai hauria d'haver passat, i especialment als qui no es van conformar mai d'aquesta derrota. Josep Xoy, 1r tinent d'alcalde de Berga.

 • dijous, 31 gener 2002
  Il·lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde de Palafrugell, Sr. Modest Cuixart, pintor, Garoiner 2002
  Nomenament del Garoiner d'Honor 2002

  A l'amic Modest Cuixart amb motiu -ben merescut- del nomenament de GAROINER D'HONOR 2002. Felicitats, Frederic Suñer. Una vegada més em sento identificat amb aquesta estimada Vila de Palafrugell. De tot cor. Cuixart. Garoiner 2002.

 • divendres, 05 abril 2002
  Sr. Josep M. Solé, delegat de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Il·lm. Sr. Frederic Suñer Casadevall, alcalde de Palafrugell
  100 aniversari del Sr. Pere Mont i Sitjà

  (Signatura del Sr. Pere Mont i Sitjà).

 • divendres, 05 abril 2002
  Sr. Josep M. Solé, delegat de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Il·lm. Sr. Frederic Suñer Casadevall, alcalde de Palafrugell
  100 aniversari del Sr. Pere Mont i Sitjà

  M'és molt grat, en aquest dia de celebració del centenari del Sr. Pere Mont Sitjà, poder-li trametre el reconeixement, la felicitació i l'agraïment del President de la Generalitat, de la consellera de Benestar Social i de tot el Govern de Catalunya. Ben cordialment, Josep M. Solé. Delegat de Benestar Social 5-IV-2002. En nom de l 'Ajuntament i de tot el poble, manifestar la felicitació al senyor Pere Mont Sitjà en el seu cent aniversari. Complau molt que aquesta efemèride se celebri acompanyat de tota la família. Aquest acte és un orgull per a tot el poble. Frederic Suñer (Alcalde).

 • diumenge, 12 maig 2002
  Hble. Sra. Irene Rigau, consellera de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració del Punt Òmnia. Celebració de la Festa d'Homenatge a la Vellesa 2002

  Palafrugell una població on l'avantguarda sempre hi ha estat present no podia quedar exclosa de la lluita contra l'analfabetisme tecnològic, així és el programa Òmnia que avui hem iniciat. Que per molts anys l'Ajuntament de Palafrugell promogui iniciatives per a la promoció dels seus ciutadans. Irene Rigau. Consellerade Benestar Social. 12 maig 2002.

 • divendres, 31 maig 2002
  Sr. Olimpio Ramon Pelagós; Il·lm. Sr. Frederic Suñer, alcalde de Palafrugell
  100 aniversari d'Olimpio Ramon Pelagós

  En el dia de celebració als 100 any d'Olimpio Ramon Pelagós, efemèrides recordable en companyia de tots els familiars i amics. Per molts anys! 31.05.2002. Frederic Suñer. Olimpio Ramon.

 • dilluns, 30 desembre 2002
  Il·lm. Sr. Frederic Suñer Casadevall, alcalde de Palafrugell, Sr. Josep M. Solé, delegat de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya i Sra. Engràcia Ferrer i Mascort, persona centenària
  Celebració del 100 aniversari d'Engràcia Ferrer Mascort a la Residència Geriàtrica de Palafrugell

  A Engracia Ferrer i Mascort en motiu de complir 100 anys. Felicitats i per molts anys. Frederic Suñer. Amb motiu del centenari de la Sra. Engràcia Ferrer i Mascort, em plau fer-li arribar a ella personalment , i a totes les persones de la seva generació, la felicitació, l'agraïment i l'Homenatge que li ret el Govern de la Generalitat de Catalunya i simbolitza la medalla centenària que li lliuro! Josep M. Solé 30.12.2002. Signatura de l'homenatjada: Engràcia Ferrer.

 • dijous, 16 gener 2003
  Sr. Jaume Fàbrega, escriptor i gastrònom. Garoiner d'Honor 2003
  Presentació de la Garoinada de Palafrugell 2003. Nomenament del Garoiner d'Honor 2003

  A la vila de Palafrugell, les seves platges i la seva gent, que fan que, com deia Espriu, hi hagi certs moments en que, potser, puguem ésser felicíssims. Visca la Garoinada! Jaume Fàbrega. 16 gener 2003 (dibuix d'una garoina).

 • diumenge, 08 juny 2003
  Sra. Mariona Xuclà Caixàs, presentadora de televisió. Reina del Carroussel de les Festes de Primavera
  Presentació de la Reina del Carroussel de les XLI Festes de Primavera de Palafrugell. Sala d'actes de l'Ajuntament

  Per Palafrugell i pels palafrugellencs. Una abraçada i gràcies per tot. Us recordaré sempre. Mariona Xuclà.

 • dissabte, 10 gener 2004
  Sra. Mercè Sorrentino, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sueca, País Valencià
  Visita d'una delegació de l'Ajuntament de Sueca amb motiu de l'agermanament amb aquesta ciutat i la vila de Palafrugell

  Avui aquesta delegació de la Ciutat de Sueca es retroba amb la ciutat de Palafrugell. Com Pla i Fuster al seu dia compartiren experiències, esperem nosaltres també que aquestes relacions fructiferen. Palafrugell, 10/01/2004. Mercè Sorrentino, Regidora de Cultura Excm. Ajuntament de Sueca. País Valencià - Ribera Baixa.

 • dilluns, 23 febrer 2004
  Sra. Orzola Ashraf, presidenta RAWCA - Ruman assistence for Woman and Children of Afghanistan
  Conferència a la Sala d'Actes del TMP - Teatre Municipal de Palafrugell: 'El paper de la dona en el nou escenari polític de l'Afganistan'

  (Poema en escriptura àrab) Traducció en anglès: "If the night is dark, Be sure, Down (moming) in getting clouser!". It is honor for me to be here in your city in order to convey the thanks, regards a solidarity of my people from Afghanistan to peop1e of Palafrugell. Best wishes. Orzola Ashraf 23.02.04 (signatura).

 • dissabte, 20 març 2004
  Sr. Emboirik Ahmed, delegat de la RASD - República Àrab Sahrauí Democràtica a Catalunya. Sala d'Actes de l'Ajuntament
  Conferència a la Sala d'Actes del TMP - Teatre Municipal de Palafrugell: 'L'estat actual del Sahara'

  En nombre del pueblo sahrauí expresamos toda nuestra mas sincero agradecimiento por el apoyo y la solidaridad de la ciudad de Palafrugell y de su corporación. Gracias por la esperanza. Emboirik Ahmed.

 • dijous, 06 maig 2004
  Sra. Salka Hussein Mohamed Salem, cap de Protocol del Campament de la Daira de Bucraa
  Visita a Palafrugell amb motiu de l'agermanament entre Bucraa i Palafrugell

  Muchas gracias para todo lo que hacemos por el pueblo Saharauí (dibuix del colom de la pau amb la inscripció: Es la paz). (Signatura amb àrab) Salka Hussein Mohamed Salem.

 • dijous, 13 maig 2004
  Sra. Rigoberta Menchú Tum, Premi Nobel de la Pau 1992. Presidenta de la Fundació Rigoberta Menchú de Guatemala. TMP - Teatre Municipal de Palafrugell, davant d'unes 500 persones
  Signatura del conveni de cooperació entre la Fundació Rigoberta Menchú i l'Ajuntament de Palafrugell

  Para mis queridos amigos y amigas de la Ciudad de Palafrugell. Gracias por ser parte de una solidaridad consciente con America Latina y en especial con Guatemala La vida es paz. Rigoberta Menchú.

 • diumenge, 23 maig 2004
  Sra. Lise Ricol London, deportada al camp d'estermini nazi de Ravensbrück, Sra. Neus Català Palleja, deportada al camp d'estermini nazi de Ravensbrück, Sr. Enric Marcó, president de l'Àmical Mauthausen
  Assemblea General anual de l'Amical Mauthausen, al TMP-Teatre Municipal de Palafrugell. Descobriment d'una placa en memòria dels deportats i deportades als camps de concentració a la plaça de la Pau

  Le passage dans votre ville resterà pour moi un souvenir de fratemité inoubliable. Un abrazo a todos los habitantes. Lise Ricol London. Gràcies a les autoritats i població. La vostra acollida ens honora i ens omple de joia. Neus Català Palellà. Ens complau expresar el nostre reconeixement a la vila de Palafrugell en aquest acte de Solidaritat i de reconeixement per la recuperació de la memòria històrica. Enric Marcó. Palafrugell, 23 de maig de 2004. (El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària del dia 25 de maig de 2005, va prendre l'acord de deixar sense efecte la signatura al Llibre d'Honor del Sr. Enric Marcó).

 • dissabte, 29 maig 2004
  Sr. Antonio Barbariz, alcalde de Arroníz (Navarra). Saló de Plens de l'Ajuntament
  Visita a Palafrugell acompanyant les 'txarangas' de la seva població, amb motiu de les Festes de Primavera de Palafrugell

  Agradeciendoles el recibimiento y las atenciones que nos estais dando y como recuerdo de nuestra visita. Un abrazo muy sincero para todo el pueblo de Palafrugell. Antonio Barbariz Alcalde de Arroniz.

 • dissabte, 29 maig 2004
  Sr. J. Carmelo Salvatierra, alcalde de Dicastillo (Navarra)
  Visita a Palafrugell acompanyant les 'txarangas' de la seva població, amb motiu de les Festes de Primavera de Palafrugell

  En un dia especial de encuentro de poblaciones y vecinos, en un marco festivo en el que celebramos el décimo aniversario de nuestra presencia de la txaranga en vuestras fiestas, agradeciendo muy sincerament vuestra acogida y vuestra invitació a participar de la fiesta con vosotros. Y para que este encuentro fructifique en otros muchas relaciones futuras que beneficien a nuestras localidades Con gran cariño. Carmelo Salvatierra. Alcalde-Presidente Ayuntamiento de Dicastillo. 29.05.2004.

 • dissabte, 29 maig 2004
  Sr. Gustavo Pascual, regidor de l'Ajuntament de Zyraugui (Navarra). Sala d'actes de l'Ajuntament
  Visita a Palafrugell acompanyant les 'txarangas' de la seva població, amb motiu de les Festes de Primavera de Palafrugell

  Lo breve y bueno, dos veces bueno. Gracias por el trato recibido. Esperamos volver muchos años mas. Gustavo Pascual. Concejal Ayuntamiento de Zyraugui 29.05.2004.

 • diumenge, 30 maig 2004
  Sra. Eulàlia Peris, Pubilla de Catalunya 2003. Reina del Carroussel de les Festes de Primavera
  Presentació de la Reina del Carroussel de les XLII Festes de Primavera de Palafrugell 2004

  Que Palafrugell continuï mantenint viva la nostra cultura. Eulàlia Peris.

 • dissabte, 26 març 2005
  Sr. Albert Rocas i Comas, jugador de la selecció espanyola d'Handbol
  Recepció a Albert Rocas i Comas, per la seva valuosa aportació a la selecció espanyola, que va assolir el campionat del món d'Handbol a Tunísia 2005

  A tots els palafrugellencs en motiu de la consecució del títol de campió del món a Tunísia 2005. Moltes gràcies! Albert Rocas.

 • divendres, 18 juny 2004
  Hble. Sr. Joaquim Nadal i Farreras, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració de l'estació d'Autobusos de la Generalitat de Catalunya

  A l'Ajuntament de Palafrugell, al seu alcalde i bon amic Lluís Medir, a tot el consistori i als ciutadans i ciutadanes de la vila amb el desig que el seu futur sigui ple de motius de felicitat i goig, amb la màxima qualitat de vida. Molt cordialment (signatura) Joaquim Nadal 18-VI-04.

 • divendres, 15 octubre 2004
  Sr. Víctor Bolsov, ciutadà moldau amb residència a Palafrugell, esportista, entrenador del Club Girona - Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell, Excm. Sr. Andrei Neguta, ambaixador de la República Moldava
  Lliurament de la Medalla al Mèrit Esportiu de la República de Moldàvia, per part de l'ambaixador de Moldàvia, Sr. Andrei Neguta i el cònsol honorari de la República de Moldàvia a Barcelona, Hble. Sr. Pedro Luís Poch de Robert, al Sr. Víctor Bolsov

  Mucho grasies! Entrenador Bolshov Victor 15.10.2004. Pour moi est un grande plaisir de visiter votre belle ville, Je vous remercie pour une bonne atitude a les conditions creés pour les cytoieenes moldaves, Ambassadeur greé de Republique de Moldavie en Royaume d'Espagne Andrei Neguta 15.10.2004.

 • dijous, 17 febrer 2005
  Hble. Sr. Salvador Milà i Solsona, conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya
  I Congrés Internacional del Suro al TMP-Teatre Municipal de Palafrugell visita a les fàbriques suro: Trefinos i Vigas SA

  És un gran honor i satisfacció visitar avui Palafrugell com a Conseller de Medi Ambient i Habitatge en ocasió del Primer Congrés Internacional del Suro, amb l'objectiu compartit de potenciar la nostra silvicultura, en el marc del desenvolupament sostenible i la cohesió social, no sols compatibles sinó necessàries. Palafrugell a disset de febrer de 2005 Salvador Milà Solsona.

 • dimarts, 08 març 2005
  Hble. Sra. Marina Geli i Fàbrega, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell en el Dia de la Dona Treballadora. Presentació del volum núm. 1 de la col·lecció Dones en nom propi, "L'escollit", de Ma. assumpció Soler i Font, al Teatre Municipal de Palafrugell

  És per a mi un honor compartir amb l'ajuntament de Palafrugell i amb els seus ciutadans/es una estona en un dia "simbòlic", el dia vuit de març, dia de la dona treballadora. És la suma de l'acció política del govern de la Generalitat, dels ajuntaments i la societat civil organitzada que fa avançar la igualtat d'oportunitats, també, per les dones. La Igualtat, el dret a la diferència, i l'exercici de llibertat són els objectius comuns. Viure amb dignitat és la millor "recepte per fer salut" Marina Geli Consellera de Salut 08.03.2005.

 • dijous, 12 maig 2005
  Excm. Sr. Riccardo Pedrizzi, president de la Comissió d'Hisenda del Grup Parlamentari Alianza Nacional d'Itàlia. Excm. Sr. Jordi Casas i Bedós, secretari segon del Senat, Grup Parlamentari de Convergència i Unió
  Visita a Palafrugell de les delegacions dels Senats d'Itàlia i d'Espanya en el Grup d'Amistat

  L'identité di un popolo (incomplet). Sen. Riccardo Pedrizzi 12-V-2005. Amb motiu de la visita del grup d'amistat entre el Senat Espanyol i el Senat d'Itàlia, tinc l'oportunitat i l'honor de signar en el llibre d'honor de la vila de Palafrugell, vila a la que, si m'haguessin preguntat el lloc de naixement, sens dubte hauria escollit. Jordi Casas i Bedós 12-V-2005.

 • diumenge, 15 maig 2005
  Sra. Elisa Ferran Ferriol, Reina del Carroussel Costa Brava, Festes de Primavera
  Recepció on l'alcalde i el president del Grup de Festes de Primavera, Il·lm. Sr. Lluís Medir Huerta i Ramon Plaja Galí, respectivament, van imposar la corona i la banda que acreditava a la Sra. Elisa Ferran com a reina del Carroussel Costa Brava

  Gracias por el reconocimiento a los años de dedicación. Elisa Ferran.

 • dissabte, 02 juliol 2005
  Sr. Carlos Magdaleno Fernandez, alcalde de Mayorga (Valladolid)
  Visita a l'Ajuntament de Palafrugell de l'alcalde de Mayorga, amb motiu de la XXXIX Cantada d'Havaneres de Calella

  Con mucho cariño desde tierra dentro tan lejanos en carretera y tan cercanos en corazón. C.Magdaleno. Alcalde de Mayorga (Valladolid).

 • dimarts, 16 agost 2005
  Sra. Maria Riembau Cortey, persona centenaria, Il·lm. Sr. Lluís Medir Huerta, alcalde de Palafrugell, Sr. Miquel Gusart i Ponsa, cap d'atenció a Persones de la delegació territorial de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya a Girona
  Acte de celebració del 100 aniversari de la senyora Maria Riembau Cortey

  Ens fa molta il·lusió que la Maria que ahir va fer 100 anys, sigui en testimoni de la seva vida, tan destacada i apreciada a Palafrugell. En nom de tota la població, per molts anys. Lluís Medir 16.08.2005. Maria Riembau Cortey. A la senyora Maria Riembau Cortey en reconeixement a la seva trajectòria vital així com un reconeixement a la seva família que ha permès poder celebrar aquest dia. Departament de Benestar i Família. M. Gusart 16.08.2005. Maria Riembau Cortey.

 • divendres, 02 setembre 2005
  Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller primer de la Generalitat de Catalunya
  Visita territorial a la Comarca del Baix Empordà. Recepció a la Sala de Juntes de l'Ajuntament, visita a la fàbrica CORK 2000 i dinar amb els alcaldes del Baix Empordà, a l'Hotel Llafranc

  A l'Ajuntament de Palafrugell, amb motiu de la meva primera visita a la ciutat, en reconeixement a la seva feina diària pel benestar dels seus ciutadans i ciutadanes i a la seva tasca per un país més just, equilibrat i lliure. Josep Bargalló. Conseller primer de la Generalitat 02/set/05.

 • dimarts, 31 gener 2006
  Il·lm. Sr. Lluís Medir, alcalde de Palafrugell, Sra. Pilar Heras, directora del Serveis Territorials de Benestar i Família de la Generalitat a Girona
  Acte de celebració del 100 aniversari de la Sra. Consol Boix Graupera

  Commemoració del 100 aniversari de la Sra. Consol Boix Graupera. Moltes felicitats i agraïments a ella i a tota la seva família. Pilar Heras, Lluís Medir 31.01.2006.

 • dimecres, 14 juny 2006
  Hble. Sr. Jordi William Cames, conseller d'Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració de la nova seu de l'Institut Català del Suro

  A l'Ajuntament i als seus regidors amb motiu de la visita a unes instal.lacions vinculades al món del suro. Història i present que fan de Palafrugell municipi referent en aquest terreny El "cork" ens cal modernitzar-lo per que també els nostres boscos tinguin futur econòmic. Jordi William Cames 14.06.2006.

 • dilluns, 25 setembre 2006
  Hble. Sra. Marina Geli i Fàbrega, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya
  Inauguració de l'ampliació del Centre d'Atenció Primaria de Palafrugell

  En la meva visita institucional a l'Ajuntament de Palafrugell per donar testimoni de la millora dels serveis de salut, amb l'ampliació, reforma i nous serveis - rehabilitació. Els serveis de salut de proximitat són elements clau del sistema de salut de Catalunya. Ara, amb el nou model de governança amb els ajuntaments i de participació, professionals i ciutadans, obrim un nou camí ple d'ambició i oportunitats. La Catalunya de les oportunitats. Marina Geli 25.09.2006.

 • dissabte, 30 setembre 2006
  Maria Grazia Lanzoni, responsable del Comitè Internacional de Citta Slow. Rosanna Abati, secretaria del Comitè Internacional de Citta Slow. Adolfo Lazzaroni. Tino Donati
  Visita de la delegació de la xarxa internacional del moviment Città Slow

  Con mucho gusto, con molto piecere ho ribadito amicizia con gli abitante di Palafrugell, oltremodo il Sindico. Sono certo da l'ingresso nelle città "SLOW" arricherà soddisfazione e progresi. Amb molt de gust, amb molt plaer retorno l'amistat als habitants de Palafrugell, i sobre tot a l'alcalde. Estic segur que l'entrada al moviment de ciutats "slow" portarà satisfacció i progrés. Signat, Tino Donati "Cherchiamo città con cittadini interessati al passato, citta con piazze, teatri, negozi, caffè, osterie, luoghi di cuIto, paesaggi inviolati, artigiani affascianti, dove l'uomo possa riconocere l'importanza dello scorrere delle stagioni, godendo dei prodotti del territori o con il rispetto del gusto, delIa salute e delIa tradizione spontanea". Dal Manifesto di Cittaslow. Maria Gracia Lanzoni. Resp. Internationale. Rosana Abati - Adolfo Lazzaroni - Tino Donati. "Busquem ciutats amb ciutadans interessats en el passat, ciutats amb places, teatres, botigues, cafès, restaurants, llocs de culte, paisatges verges, artesans fascinants, on l'home pugui apreciar la importància del pas de les estacions, gaudint dels productes del territori amb respecte al gust, la salut i la tradició espontània." Del Manifest de Cittaslow.

 • dilluns, 09 octubre 2006
  Hble. Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell amb motiu del retorn, per part de la Biblioteca de Catalunya, del Llibre de Privilegis de la Vila de Palafrugell

  Em plau molt signar aquest Llibre d'Honor de la Vila de Palafrugell amb motiu de la visita a la vostra ciutat per tal de fer-vos cessió en comodat del Llibre de Privilegis. Em plau també agrair-vos la vostra magnífica contribució a la cultura catalana. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura, 9 d'octubre 2006.

 • dissabte, 31 març 2007
  Hble. Sr. Joan Puigcercós, conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell amb motiu de la presentació de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya, cara a les Eleccions Municipal 2007

  Com a conseller de Governació tinc l'honor de signar en el llibre de la Vila de Palafrugell, com a testimoniatge de l'agraïment del Govern de Catalunya a l'esforç dels homes i dones que al capdavant d'aquest municipi han fet una ciutat més càlida, amb més qualitat de vida i oberta a les expectatives del segle XXI. Moltes gràcies per la vostra feina! Joan Puigcercós, Conseller de Governació, 31 de març de 2007.

 • dijous, 16 agost 2007
  Sra. Dolors Vila Vilardell, persona centenària
  Acte de celebració del 100 aniversari de la senyora Dolors Vila Vilardell

  (de l'alcalde de Palafrugell. Il·lm. Sr. Lluís Medir) Des de Jafre i Mollet, fa 2 anys que visc a Palafrugell. I per molt anys!!! Dolors Vila Vilardell.

 • diumenge, 08 abril 2007
  Hble. Sr. Francesc Baltasar i Albesa, conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya
  Visita a les obres de construcció de 53 habitatges protegits per a la gent gran al sector del Piverd, promogut per l'Institut Català del Sòl en un solar cedit per l'Ajuntament

  No és pas la primera vegada que sóc a Palafrugell, però si la primera que hi sóc oficialment com a conseller del Govern de Catalunya. Al llarg dels anys he tingut l'ocasió de compartir moltes aficions i moltes accions amb l'alcalde Medir, amb el seu Consistori i he conegut els projectes de millora endegats. Ara, seguirem col, laborant estretament com sempre fem al Govern de Catalunya i els municipis, sempre fidel al vostre poble, al servei dels nostres ciutadans i ciutadanes. Endavant!! Francesc Baltasar, Conseller de Medi Ambient i Habitatge, 28.04.2007.

 • dimarts, 07 agost 2007
  Il·lm. Sr. Lluís Medir, alcalde de Palafrugell (text sense signatura)
  Acte de celebració del 100 aniversari de la senyora Teresa Catalán Alcover

  Palafrugell, 7 d'agost 2007. Avui celebrem els 100 anys de la Sra. Teresa Catalán Alcover. Va arribar des de Maella ja fa més de 40 anys i ha sigut una mare, avia, besàvia exemplar. Molt agraïts a la seva presència, al seu exemple, a la seva companyia. Per Molts anys!!!.

 • divendres, 17 agost 2007
  Sr. Bakai Hamdi, alcalde de la Daira de Bucraa. Sàhara
  Visita a Palafrugell amb motiu del comiat de les nenes i nens sahrauís de vacances amb les famílies acollidores de Palafrugell

  Palafrugell, 17 d'agost 2007. Gracias por el apoyo, gracias por la ayuda y los proyectos que han hecho con Bucraa. Palafrugell, 17/08/07 (segueix un text en llengua àrab que, segons manifestacions del signant, vol dir el mateix).

 • divendres, 21 setembre 2007
  Louis Legendre, Directeur Laboratoire d'océanographie de Vilefranche sur Mer. France
  Conferència inaugural 'L'impacte del canvi climàtic sobre els oceans'. IV Jornades d'Ecologia Marina i Medi Ambient de Palafrugell

  C'est avec trés grand plaisir que je me trouve à Palafrugell - ville à l'avant-garde de la protection de l'environnements méditerranées - pour participer au col.loque sur la respons e de milieu marin au changement climatique. Les problèmes prés au changement global exigeront durs efforts de tous, à titre individuel et aussi collectif - notamment les villes grandes et petites. Merci à Palafrugell pour son accueil tres chaleureux. Signatura, Directeur Laboratoire d'océanographie de Villefranche. France. (Amb gran plaer em trobo a Palafrugell -vila a l'avantguarda de la protecció de l'entorn mediterrani- per participar al col·loqui sobre la resposta de medi marí al canvi climàtic. Els problemes derivats del canvi climàtic exigiran durs esforços de tots, tant a títol individual com col·lectiu -tant en pobles grans com petits-.) Signatura, Director del Laboratori Oceanogràfic de Villefranche. France.

 • dimecres, 06 febrer 2008
  Margarida Bosch Font, persona centenària
  Celebració del seu 100 aniversari

  Amb motiu dels 100 anys de la Margarida Bosch i Font, l'hem visitada a Calella. Per molts anys! Signatura.

 • dimarts, 26 febrer 2008
  Josep Vila Circuns, Comú Menor de la ciutat d'Andorra La Vella i Maite Cano Franco, consellera de Cultura
  Una delegació integrada pel Comú Menor i la consellera de Cultura i Turisme de la ciutat d'Andorra la Vella, per conèixer la campanya gastronòmica La Garoinada de Palafrugell

  Amb molt de gust per la vostra cortesia i de ben segur que continuarà amb Andorra. J. Vila, signatura. Maite Cano, signatura.

 • dimecres, 23 abril 2008
  Excel·lentíssim i reverendíssim monsenyor Joan Enric Vives i Sicília, bisbe de la Seu d'Urgell i copríncep d'Andorra
  Convidat d'honor a tancar les 12 hores de lectura continuada de l'obra de Josep Pla. Sant Jordi a Palafrugell 2008

  Amb motiu de les 12 hores de lectura de Josep Pla, enguany Aigua de mar, em plau saludar l'Il·lm. Sr. Alcalde Lluís Medir i la corporació municipal, a tots els palafrugellencs, tot desitjant que l'honor de ser el bressol del gran prosista i escriptor Josep Pla, els porti a serrar la llengua i a fer-la viva en els nostres dies. Andorra sempre serem germans i hereus reconeguts d'aquesta tasca. Per molts anys! Affm. Signatura: + Joan Enric Vives, Bisbe d'Urgell, Copríncep d'Andorra 23.IV.2008.

 • divendres, 25 abril 2008
  Hble. Sra. Carme Capdevila Palau, consellera d'Acció Social i Ciutadania
  Visita a la futura residència i centre de dia de la Fundació Palafrugell Gent Gran i trobada amb representants d'entitats juvenils del Baix Empordà

  A l'Ajuntament de Palafrugell per la bona acollida i amb el desig de treballar junts per a millorar el benestar i qualitat de vida de tots i totes. Signatura, Consellera d'Acció Social i Ciutadania. 25 abril 2008.

 • divendres, 16 maig 2008
  Sr. Jaume Oliveras Maristany, secretari general de Governació de la Generalitat de Catalunya
  Visita a la futura seu del Museu del Suro de Palafrugell i al Centre Social i Cultural Bassa Rocas de Llofriu

  Voldria agrair en nom del Departament de Governació la vostra rebuda en aquesta ciutat. Espero que pugui ajudar-vos en tots els vostres projectes en benefici dels vostres veïns. Sempre trobareu el nostre suport en benefici de Palafrugell. Felicitats. Signatura, Jaume Oliveras Maristany, Secretari de Governació.

 • divendres, 04 juliol 2008
  Hble. Sr. Josep Huguet Biosca, conseller d'Innovació, Universitats i Empreses de la Generalitat de Catalunya
  Visita a Palafrugell, a la nova adequació del camí de ronda des de Sant Sebastià a Tamariu, passant per Cala Pedrosa

  Amb motiu de la visita a Palafrugell, us encoratjo a continuar treballant pel progrés de la vila basat en una economia diversificada i sostenible. El patrimoni natural i intangible són recursos ideals pel progrés turístic sostenible. Compteu amb el nostre suport, des del govern de Catalunya. Josep Huguet Biosca. 4 de juliol 2008. Conseller d'Innovació, Universitats i Empreses.

 • dissabte, 05 juliol 2008
  Il·lm. Sr. Joan Baldoví, alcalde de Sueca, País Valencià
  Visita a Palafrugell, juntament amb diversos regidors de l'Ajuntament de Sueca, amb motiu de l'intercanvi cultural entre ambdues poblacions. Van assistir a la presentació del Festival de Jazz i a la Cantada d'Havaneres de Calella

  He tingut el plaer de tornar de bell nou a Palafrugell. Un poble que, en molts aspectes, em recorda la meva Sueca. Un poble que tingué un homenot que es va perdre fa molts anys per Sueca per conèixer el nostre homenot, el Joan Fuster. Desitge que els nostres dos pobles seguisquen tenint les relacions de cordialitat que hem tingut fins ara i que, de ben segur, seguiran i s'incrementaran. Ben cordialment 5-6-2008 (Nota: el signant posa 5-6-2008 en lloc de 5-7-2008).

 • dissabte, 13 setembre 2008
  Sr. Albert Rocas Comas, jugador d'Handbol i Antonio Miguel Parra, ciclista en pista
  Concessió de la Medalla d'Argent de Palafrugell, per la seva brillant participació als jocs olímpics de Pequín

  Després de l'èxit obtingut als Jocs Olímpics de Beijing, ben tornats a casa. Aquesta signatura és el testimoni del vostre èxit i de l'acte de lliurament de la medalla d'argent de Palafrugell que tan merescudament tindreu. Enhorabona i endavant, aquí resta la vostra signatura (text de Lluís Medir, alcalde de Palafrugell). Signatures d'Albert Rocas i Antonio Miguel.

 • dimecres, 22 octubre 2008
  Il·ltre. Sr. Rafael Ribó Massó, síndic de Greuges de Catalunya
  Visita a Palafrugell, amb un equip de la Sindicatura de Greuges, per tal d'informar a les persones dels seus drets

  Moltes gràcies per la rebuda al' Ajuntament. Som a Palafrugell la gent del Síndic de Greuges de Catalunya per atendre les queixes de les persones sobre els seus drets. Us animo a fer una bona tasca pública al servei de tothom. Cordialment. Signatura, 22-10-08.

 • dissabte, 22 novembre 2008
  Senyora Aurora Daussà Bataller, persona centenària
  Celebració del 100 aniversari del seu naixement

  Text de l'alcalde Il·lm. Sr. Lluís Medir Huerta. "Aurora, per molts i molts anys. Continuï guardant sempre una poma per fer passar la set. Una abraçada de tot Palafrugell". Signatura d'Aurora Daussà (Nota: guardar sempre una poma per la set, expressió emprada molt sovint per la senyora Daussà).

 • dijous, 12 març 2009
  Molt Honorable senyor Ernest Benach i Pascual, president del Parlament de Catalunya
  Visita institucional a Palafrugell i també al CEIP Torres Jonama de Palafrugell

  La Catalunya del segle XXI, la Catalunya del món global, la que estem intentant fer cada dia, té en els Ajuntaments un dels seus principals pilars. l té en les escoles, no només un pilar, sinó que hi té el valor afegit que qualsevol societat avançada necessita. Avui a Palafrugell tinc I 'honor de visitar la combinació de dues de les peces més fonamentals per al futur de la nostra nació: escola i Ajuntament. Que puguem fer molt bona feina! Palafrugell, 12.03.09. Signatura, Ernest Benach. President del Parlament de Catalunya.

 • dijous, 12 març 2009
  Hble. Sr. Jordi Aussàs i Coll, conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya
  Visita institucional a Palafrugell. Presentació de l'ajut per al desenvolupament del programa Ciutats Digitals 2008 - 2010 obtingut per l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, al Centre Municipal d'Educació

  Palafrugell, 12 de març de 2009. És una satisfacció signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Palafrugell en 1 a meva primera visita a Palafrugell. Encoratjo l'alcalde i tota la Corporació Municipal a continuar la tasca de cohesió i vertebració amb més serveis i més equipaments per tothom. Palafrugell és important pel model de país que volem, ben cohesionat i ben equilibrat. Una Catalunya moderna i ambiciosa que figuri en el marc d'Europa amb el seu propi color. Signatura, Jordi Aussàs i Coll. Conseller de Governació i administracions Públiques.

 • divendres, 27 març 2009
  Hble. Sr. Joan Saura i Laporta, conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya
  Visita Institucional a Palafrugell i inauguració de la remodelació del Parc de Bombers de Palafrugell

  Desitjo per a Palafrugell molt progrés i solidaritat. Signatura. 27.3.09.

 • dilluns, 30 març 2009
  Josep Cofan Nicolau, persona centenària
  Celebració del seu aniversari centenari a la seu de Associació Gent Gran L'Esplai de La Caixa. Realment el seu aniversari va ser el dia 28.03.09

  Palafrugell, 30 març 2009. Avui celebrem a l'Esplai que jo Josep Cofan Nicolau compleixo 100 anys, amb assistència del Sr. Alcalde L. Medir, el tinent d'alcalde i dels regidors de l'Ajuntament. Signatura.

 • dilluns, 15 juny 2009
  Sra. Teresa Riembau Cortey, persona centenària, Sra. Núria Rivas Mascarós, 3a tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Palafrugell, Sr. Josep Viñas, director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Girona, Sor Maria Rosario Gimeno Ruíz
  Centenari del seu naixement a la Residència Geriàtrica Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell, amb tots els residents

  En motiu de la celebració dels 100 anys de la Sra. Teresa Riembau Cortey. Moltes felicitats! Sense signatura. (Núria Rivas, 3a tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Palafrugell) Teresa, per molts anys! El Govern de la Generalitat de Catalunya t'agraeix l'esforç, teu i de la teva generació. Signatura (de Josep Viñas). Teresa Riembau. A lo largo de tus 100 años ha recibido múltiples gracias de Dios, una vida llena de esfuerzos y gozos, que hoy celebramos y felicitamos en este encuentro festivo. Los ancianos, hermanas y trabajadores. Residencia Nuestra Sra. Montserrat Signatura (de Sor Maria Rosario Gimenez Ruíz). Signatura (de Teresa Riembau Cortey).

 • dimarts, 02 febrer 2010
  Sr. Albert Perrin, director responsable de relacions amb organismes federacions esportives del FC Barcelona, Sr. Jacint Borràs, directiu president del Barcelona Atlètic, Srs. Josep Maria Fusté, Narcís Martí Filosia ex-jugadors del FC Barcelona Srs. Leo Messi, Dmitro Chygrynskiy, Scherrer Cabelino Maxwell, Touré Yaya, Andrés Iniesta, Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Rafael Marquez, jugadors del FC Barcelona, Sr. J. Manuel Estiarte, relacions externes del FC Barcelona
  Entrenament de l'equip del FC Barcelona, a l'Estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, amb motiu del centenari del Palafrugell FC l'any 2009

  Per nosaltres és un gran honot poguer esser avui en representació del FC Barcelona, en motiu d'aquest històric club en motiu del centenari. El Barça el lliga així en tot el que representa Catalunya i la seva gent. Visca el Barça i Visca Catalunya. Signatures d'Albert Perrin i Jacint Borràs. Signatura de Josep M. Fusté, sense text. És un honor poder aprofitar una ocasió així i felicitar a tots com a ex-jugador. Signatura de Narcís Martí Filosia.

 • dimarts, 02 febrer 2010
  Sr. Albert Perrin, director responsable de relacions amb organismes federacions esportives del FC Barcelona, Sr. Jacint Borràs, directiu president del Barcelona Atlètic, Srs. Josep Maria Fusté, Narcís Martí Filosia ex-jugadors del FC Barcelona Srs. Leo Messi, Dmitro Chygrynskiy, Scherrer Cabelino Maxwell, Touré Yaya, Andrés Iniesta, Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Rafael Marquez, jugadors del FC Barcelona, Sr. J. Manuel Estiarte, relacions externes del FC Barcelona
  Entrenament de l'equip del FC Barcelona, a l'Estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, amb motiu del centenari del Palafrugell FC l'any 2009

  Signatura del Sr. Leo Messi, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Dmitro Chygrynskiy, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Scherrer Cabelino Maxwell, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Touré Yaya, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Andrés Iniesta, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Víctor Valdés, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Carles Puyol, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. J. Manuel Estiarte, relacions externes del FC Barcelona.

 • dimarts, 02 febrer 2010
  Sr. Albert Perrin, director responsable de relacions amb organismes federacions esportives del FC Barcelona, Sr. Jacint Borràs, directiu president del Barcelona Atlètic, Srs. Josep Maria Fusté, Narcís Martí Filosia ex-jugadors del FC Barcelona Srs. Leo Messi, Dmitro Chygrynskiy, Scherrer Cabelino Maxwell, Touré Yaya, Andrés Iniesta, Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Rafael Marquez, jugadors del FC Barcelona, Sr. J. Manuel Estiarte, relacions externes del FC Barcelona
  Entrenament de l'equip del FC Barcelona, a l'Estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, amb motiu del centenari del Palafrugell FC l'any 2009

  Signatura del Sr. Xavi Hernandez, jugador del FC Barcelona. Signatura del Sr. Rafael Marquez, jugador del FC Barcelona.

 • dissabte, 20 març 2010
  Il·lm. Sr. Sergi Sabrià Benito, alcalde de Palafrugell, Sra. Rosa Baqué Mascarreras, persona centenària
  Celebració al domicili de la senyora Rosa Baqué Mascarreras, amb motiu del centenari del seu naixement

  En data d'avui, la palafrugellenca d'adopció, senyora Rosa Baqué Mascarreras, compleix 100 anys de vida. Una efemèride digna de ser contemplada en aquest llibre d 'honor de Palafrugell. Sergi Sabrià, alcalde. Signatura de l'alcalde i de la senyora Rosa Baqué Mascarreras.

 • divendres, 09 abril 2010
  Il·lm. Sr. Enric Vilert Butchosa, president de la Diputació de Girona
  Inauguració de les obres de reforma de l'Autovia del Mar, de Palafrugell a les platges de Calella i Llafranc

  Agraeixo a l'Ajuntament de Palafrugell, al seu alcalde i regidors, la invitació a visitar la vila amb motiu de la reforma de l'autovia. Us encoratjo a treballar pel municipalisme, a seguir endavant amb tots els vostres projectes i a seguir treballant per la construcció nacional del nostre País. Signatura, Enric Vilert Butchosa. Pt. Diputació de Girona. 9-abril-2010.

 • dimecres, 05 maig 2010
  Hble. Sr. Ernest Maragall i Mira, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya
  Visita als centres escolar IES Baix Empordà i IES Frederic Martí Carreras i inauguració oficial del CEIP Carrilet

  En aquesta primera visita "oficial" a la vostra vila podrem conèixer de ben a prop la realitat i les inquietuds de tota l'educació de Palafrugell: Instituts forts, escoles de sempre i escoles noves, llars d'infants que han vingut a continuar la voluntat compartida del Govern de Catalunya i Ajuntament per situar-la al nivell que el país ens demana. A Palafrugell pertanyen alguns dels meus millors records d'infància i alguns dels molts que han definit: el suro, les millors cales de la Costa Brava, la bellesa dels paisatges i boscos que en formen part. Felicitats i gràcies per la vostra acollida!! Signatura.

 • Portada Portada
 • Pàgina 1 Pàgina 1
 • Pàgina 2 Pàgina 2
 • Pàgina 3 Pàgina 3
 • Pàgina 4 Pàgina 4
 • Pàgina 5 Pàgina 5
 • Pàgina 6 Pàgina 6
 • Pàgina 7 Pàgina 7
 • Pàgina 8 Pàgina 8
 • Pàgina 9 Pàgina 9
 • Pàgina 10 Pàgina 10
 • Pàgina 11 Pàgina 11
 • Pàgina 12 Pàgina 12
 • Pàgina 13 Pàgina 13
 • Pàgina 14 Pàgina 14
 • Pàgina 15 Pàgina 15
 • Pàgina 16 Pàgina 16
 • Pàgina 17 Pàgina 17
 • Pàgina 18 Pàgina 18
 • Pàgina 19 Pàgina 19
 • Pàgina 20 Pàgina 20
 • Pàgina 21 Pàgina 21
 • Pàgina 22 Pàgina 22
 • Pàgina 23 Pàgina 23
 • Pàgina 24 Pàgina 24
 • Pàgina 25 Pàgina 25
 • Pàgina 26 Pàgina 26
 • Pàgina 27 Pàgina 27
 • Pàgina 28 Pàgina 28
 • Pàgina 29 Pàgina 29
 • Pàgina 30 Pàgina 30
 • Pàgina 31 Pàgina 31
 • Pàgina 32 Pàgina 32
 • Pàgina 33 Pàgina 33
 • Pàgina 34 Pàgina 34
 • Pàgina 35 Pàgina 35
 • Pàgina 36 Pàgina 36
 • Pàgina 37 Pàgina 37
 • Pàgina 38 Pàgina 38
 • Pàgina 39 Pàgina 39
 • Pàgina 40 Pàgina 40
 • Pàgina 41 Pàgina 41
 • Pàgina 42 Pàgina 42
 • Pàgina 43 Pàgina 43
 • Pàgina 44 Pàgina 44
 • Pàgina 45 Pàgina 45
 • Pàgina 46 Pàgina 46
 • Pàgina 47 Pàgina 47
 • Pàgina 48 Pàgina 48
 • Pàgina 49 Pàgina 49
 • Pàgina 50 Pàgina 50
 • Pàgina 51 Pàgina 51
 • Pàgina 52 Pàgina 52
 • Pàgina 53 Pàgina 53
 • Pàgina 54 Pàgina 54
 • Pàgina 55 Pàgina 55
 • Pàgina 56 Pàgina 56
 • Pàgina 57 Pàgina 57
 • Pàgina 58 Pàgina 58
 • Pàgina 59 Pàgina 59
 • Pàgina 60 Pàgina 60
 • Pàgina 61 Pàgina 61
 • Pàgina 62 Pàgina 62
 • Pàgina 63 Pàgina 63
 • Pàgina 64 Pàgina 64
 • Pàgina 65 Pàgina 65
 • Pàgina 66 Pàgina 66
 • Pàgina 67 Pàgina 67
 • Pàgina 68 Pàgina 68
 • Pàgina 69 Pàgina 69
 • Pàgina 70 Pàgina 70
 • Pàgina 71 Pàgina 71
 • Pàgina 72 Pàgina 72
 • Pàgina 73 Pàgina 73
 • Pàgina 74 Pàgina 74
 • Pàgina 75 Pàgina 75
 • Pàgina 76 Pàgina 76
 • Pàgina 77 Pàgina 77
 • Pàgina 78 Pàgina 78
 • Pàgina 79 Pàgina 79
 • Pàgina 80 Pàgina 80
 • Pàgina 81 Pàgina 81
 • Pàgina 82 Pàgina 82
 • Pàgina 83 Pàgina 83
 • Pàgina 84 Pàgina 84
 • Pàgina 85 Pàgina 85
 • Pàgina 86 Pàgina 86
 • Pàgina 87 Pàgina 87
 • Pàgina 88 Pàgina 88
 • Pàgina 89 Pàgina 89
 • Pàgina 90 Pàgina 90
 • Pàgina 91 Pàgina 91
 • Pàgina 92 Pàgina 92
 • Pàgina 93 Pàgina 93
 • Pàgina 94 Pàgina 94
 • Pàgina 95 Pàgina 95
 • Pàgina 96 Pàgina 96
 • Pàgina 97 Pàgina 97
 • Pàgina 98 Pàgina 98
 • Pàgina 99 Pàgina 99
 • Pàgina 100 Pàgina 100
 • Pàgina 101 Pàgina 101
 • Pàgina 102 Pàgina 102
 • Pàgina 103 Pàgina 103
 • Pàgina 104 Pàgina 104
 • Pàgina 105 Pàgina 105
 • Pàgina 106 Pàgina 106
 • Pàgina 107 Pàgina 107
 • Pàgina 108 Pàgina 108
 • Pàgina 109 Pàgina 109
 • Pàgina 110 Pàgina 110
 • Pàgina 111 Pàgina 111
 • Contraportada Contraportada

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?