Pau Lladó Rebull

Segon Tinent d'Alcalde, Regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, Règim Interior i Mobilitat, Vocal de la Junta de Govern Local, President de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa de Serveis a les Persones, Coordinador de l'Àmbit de Serveis a les Persones

Barcelona, 1987. Historiador. Exnedador a nivell federat al GEiEG. Cofundador de la secció de natació del Club Atlètic Palafrugell i cofundador del Club Natació Palafrugell - Empordà.

Del 2013 al 2019 fou director tècnic de natació i ajudava en tasques aquàtiques al club de triatló. Del 2014 al 2017 fou ambaixador de Vies Braves a Palafrugell i a Pals. Responsable de la secció d'Esports de la Revista de Palafrugell fins el 2017. Va ser un dels promotors del Carril aquàtic de Palafrugell, el juny de 2013, el primer itinerari marítim en aigües obertes a Europa.

Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2015. Regidor d'Esports del 2017 al 2019.

Serveis Municipals i Brigada: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb els projectes de manteniment del mobiliari urbà i parcs i jardins, el manteniment del servei de l'enllumenat públic. També el manteniment dels edificis públics.

Règim Interior: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb l'organització i els recursos humans, l'atenció ciutadana, la implantació i el foment del serveis derivats de l'ús de les noves tecnologies, les telecomunicacions i la secretaria de l'Ajuntament.

Mobilitat: les polítiques de protecció civil, la mobilitat i la senyalització viària.

Coordinador d'àrees de servei a les persones: La delegació comprèn la coordinació amb les regidories Joventut, Educació i Esports.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Pau Lladó Rebull

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons