Olga Palahí Jordi

Regidora delegada d'Hisenda i adjunta d'Educació, Vocal de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa d'Urbanisme

Olga Palahí i Jordi (1986). Casada i mare d'una filla. Llicenciada i amb màster oficial en economia (UAB i UB). Autora de la biografia Martí Jordi i Frigola, alcalde republicà de palafrugell. Militant d'ERC i actualment secretària d'organització i de la dona de la secció local.

A nivell professional s'havia dedicat anteriorment al comerç exterior i a la internacionalització d'empreses, treballant a l'oficina d'ACC1Ó a Califòrnia i en departaments de comerç internacional de diverses empreses. Actualment ha canviat el seu rumb professional i és professora de matemàtiques de secundària.

A nivell associatiu, ha estat cofundadora del Consell d'Assemblees Exteriors Catalanes lligada a l'ANC, de la qual és sòcia des del 2012; i sòcia d'Òmnium Cultural des del 2016. És sòcia de l'associació Irídia, que treballa a Catalunya per la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics. També col·labora amb diverses iniciatives vinculades al procés d'independència de Catalunya. Durant l'època universitària va formar part del programa PIUNE vinculat al cos de voluntaris per alumnes amb mobilitat reduïda.

A nivell local, ha estat alumna de l'Escola de Música de Palafrugell i ha format part de les corals Els Virolets i Nit de Juny.

Regidora a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Hisenda: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la planificació econòmica, el pressupost i la seva execució, i l'elaboració de les ordenances fiscals i preus públics. També la gestió tributària i recaptatòria.

Adjunta a Educació: La regidora portarà a terme funcions de suport a la Regidoria d'Educació.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Olga Palahí Jordi

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons