Olga Palahí Jordi

Regidora delegada d'Hisenda i adjunta d'Educació, Vocal de la Comissió informativa d'Administració General, Economia i Hisenda, Vocal de la Comissió informativa d'Urbanisme

Olga Palahí i Jordi (1986). Casada i mare d'una filla. Llicenciada i amb màster oficial en economia (UAB i UB). Autora de la biografia Martí Jordi i Frigola, alcalde republicà de palafrugell. Militant d'ERC i actualment secretària d'organització i de la dona de la secció local.

A nivell professional s'havia dedicat anteriorment al comerç exterior i a la internacionalització d'empreses, treballant a l'oficina d'ACC1Ó a Califòrnia i en departaments de comerç internacional de diverses empreses. Actualment ha canviat el seu rumb professional i és professora de matemàtiques de secundària.

A nivell associatiu, ha estat cofundadora del Consell d'Assemblees Exteriors Catalanes lligada a l'ANC, de la qual és sòcia des del 2012; i sòcia d'Òmnium Cultural des del 2016. És sòcia de l'associació Irídia, que treballa a Catalunya per la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics. També col·labora amb diverses iniciatives vinculades al procés d'independència de Catalunya. Durant l'època universitària va formar part del programa PIUNE vinculat al cos de voluntaris per alumnes amb mobilitat reduïda.

A nivell local, ha estat alumna de l'Escola de Música de Palafrugell i ha format part de les corals Els Virolets i Nit de Juny.

Regidora a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2019.

Hisenda: Comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la planificació econòmica, el pressupost i la seva execució, i l'elaboració de les ordenances fiscals i preus públics. També la gestió tributària i recaptatòria.

Adjunta a Educació: La regidora portarà a terme funcions de suport a la Regidoria d'Educació.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Olga Palahí Jordi

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons