Afectacions per les obres a la plaça del Priorat de Santa Anna

Les obres començaran el dia 10 de gener

Amb motiu de les obres de remodelació de la plaça del Priorat de Santa Anna (la plaça del costat de l'església), que començaran el dilluns dia 10 de gener, la circulació de vehicles pel carrer Pi i Margall romandrà tancada i l'ordenació i regulació del trànsit quedarà de la manera següent:

  • La zona de càrrega i descàrrega quedarà ubicada al carrer de Pi i Margall. L'entrada de furgonetes de repartiment (vehicles no superiors a 7 tones) es realitzarà pel carrer del Raval Superior, com fins ara, i pararan al carrer de Pi i Margall al marge esquerre del sentit de circulació.
  • S'habilitarà més espai de zona de càrrega i descàrrega (a la zona blava actual) al carrer de Torres i Jonama cantonada amb el carrer Estret.
  • La circulació de vehicles al carrer de la Garriga (en el tram comprès entre el carrer de Begur i el carrer de la Tarongeta) i al carrer de Sant Josep, serà desviada cap al carrer de Miquel Vincke i Meyer (excepte els veïns i els vehicles que accedeixin al pàrquing de Can Mario) tal i com es fa els diumenges que hi ha Mercat setmanal.
  • Els vehicles que circulin pel carrer de la Lluna tindran l'accés prohibit al carrer de la Tarongeta (excepte els veïns del carrer i els vehicles que accedeixin al pàrquing de Can Mario).
  • Les pilones del carrer de la Tarongeta cantonada amb el carrer de Pi i Margall s'aixecaran a partir de les 08.15 h per tancar el pas de vehicles a la zona d'obres (els vehicles dels veïns accediran per l'interior del pàrquing de Can Mario com es fa ara els diumenges que hi ha Mercat setmanal). Així mateix, les pilones es baixaran per poder desmuntar les parades del mercat de la fruita i la verdura i es tornaran a aixecar una vegada marxin els vehicles de les parades.
  • Les parades del Mercat setmanal de fruita i verdura ubicades al carrer dels Valls hauran d'entrar i sortir pel carrer de Pi i Margall.

Des de l'Ajuntament es demana la col·laboració de tothom per tal que el trànsit sigui el més fluït possible amb la mínima afectació a la circulació, i que es respecti la senyalització i els espais destinats a altres usuaris.

El projecte de remodelació

El projecte tracta la remodelació de la plaça del Priorat de Santa Anna, ubicada al nucli històric de Palafrugell. Actualment, aquesta plaça està destinada a aparcament. L'objectiu és el d'assolir usos cívics i d'estada de la població, en definitiva un lloc de pas i de repòs dels vianants. Alhora, s'hi manté una part de l'aparcament al servei de furgons (mercats), aparcament regulat convencional, o simple esplanada lliure a disposició d'esdeveniments.

Plaça del Priorat de Santa Anna

Darrera actualització

dilluns, 13 desembre 2021 19:36

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons