III Premi de fotografia 'Palafrugell és educació'

Termini de presentació: del 10 de febrer al 20 de març

Es convoca el III Premi de fotografia Palafrugell és educació. L'objectiu d'aquest premi és fer visible en sentit ampli l'educació. Entenem l'educació corn un procés que es produeix al llarg i ample de la vida. La Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais per aprendre. Les persones ens eduquem no només en els centres escolars sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc.

Bases

Participació

Poden participar-hi totes les persones a partir de 16 anys.

Lloc i termini de presentació

El termini de presentació és del 10 de febrer al 20 de març de 2020 a les 23.59h.

Cal enviar les fotografies a l'adreça electrònica següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Molt important: En el correu, s'han d'indicar les dades de la persona participant (nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i NIF), i també el lloc i la data on es va o van realitzar. Cada fotografia ha de portar un títol.

A la imatge no es podrà afegir cap símbol identificatiu de l'autor/a, com signatura, nom, etc.

Característiques de les fotografies i format de presentació

 • Temàtica: les imatges han de plasmar algun acte, activitat, etc, que faci visible un moment educatiu.
 • Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites o no haver estat mai guanyadores de cap concurs, i no poden haver estat publicades en cap mitjà.
 • Les imatges poden ser en color o en blanc i negre.
 • Les fotografies només poden tenir els ajustaments bàsics (nivells o corbes, saturació, enfocament, contrast i retall). No s'admetran fotomuntatges ni tècniques agressives que distorsionin la realitat. Tampoc s'acceptarà que portin noms, dates o marcs afegits.
 • Les fotografies han de ser en format digital presentades en format JPG.
 • Mides: el costat més llarg ha de ser 2.500 píxels com a màxim, ha de tenir 254 DPI de resolució, i un pes màxim de 2 MB.

Jurat

El jurat està format per dos membres de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell, tres persones de reconegut prestigi en el món de fotografia i dues persones del món educatiu.

El jurat es reserva el dret de declarar desert algun dels premis.

Les fotografies presentades seran avaluades segons l'adequació a la temàtica i la qualitat artística.

Premis i anunci del resultat

Els premis seran bescanviables en vals en establiments de fotografia, llibreries, esports i informàtica de Palafrugell, per valor de:

 • 1r premi: 300 euros
 • 2n premi: 130 euros
 • 3r premi: 70 euros
 • 4t premi: lot de llibres
 • 5è premi: lot de llibres

Les persones participants només poden optar a un sol premi.

Els premis es comunicaran i lliuraran en un acte públic el 16 d'abril de 2020 a les 19 h al Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós.

Drets d'imatge

Les persones participants es responsabilitzen totalment de la no existència de drets a tercers en les fotografies presentades i de tota reclamació per drets d'imatge. Per tant, l'Ajuntament de Palafrugell s'eximeix de qualsevol responsabilitat davant la reclamació pels drets d'imatge a tercers.

Les fotografies presentades podran ser utilitzades per l'Ajuntament de Palafrugell, i aquest estarà obligat a posar el nom de l'autor o autora. També es reserva el dret a realitzar les modificacions necessàries per a la seva adaptació als suports, tècniques i mides que calguin.

Exposició de les obres

Les fotografies guanyadores s'exposaran en paper fotogràfic i emmarcades, en el Centre Municipal d'Educació, del 22 d'abril al 22 de maig de 2020.

Observacions

La participació del concurs implica l'acceptació d'aquestes bases, la interpretació de les quals queda supeditada, en cas de dubte, a la resolució del jurat.

Els organitzadors es reserven el dret d'introduir les modificacions que creguin oportunes i resoldre qualsevol contingència no prevista.

Premi de fotografia 'Palafrugell és educació'

Darrera actualització

dilluns, 03 febrer 2020 08:15

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons