Festival Temporada Alta 2019

Dos espectacles tindran lloc a Palafrugell

El Festival Temporada Alta és un festival de teatre que té lloc durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. La majoria dels seus espectacles tenen lloc a diferents espais de les ciutats de Girona i Salt, però d'altres es programen a poblacions de les comarques gironines com Banyoles, Bescanó, Torroella de Montgrí i Palafrugell.

Els espectacles que es faran enguany a Palafrugell són els següents:

La tendresa

Diumenge, 13 d'octubre a les 18.00 h
Teatre Municipal de Palafrugell
Durada: 1 h 50 min
Preu: 36 euros platea / 20 euros amfiteatre

Una comèdia d’equívocs d'Alfredo Sanzol inspirada en els jocs i metàfores de les obres  de Shakespeare

La tendresa s'inspira en l'univers de les comèdies de William Shakespeare per presentar un enginyós embolic romàntic ple de jocs, metàfores i equívocs sexuals. La història d'una reina una mica maga i les seves dues filles que fugen a una illa aparentment deserta per no veure's captives en matrimonis de conveniència. La història també d'un home que s'ha refugiat a la mateixa illa amb els seus dos fills per fugir del mal record de les dones. Una obra sobre la valentia d'estimar i desitjar no importa qui. T de Teatre i Dagoll Dagom han produït la multipremiada i aclamada obra d'Alfredo Sanzol..


La partida d'escacs

Divendres, 29 novembre, a les 20.30 h
Teatre Municipal de Palafrugell
Durada: 1 h i 15 min
Preu: 28 euros platea / 16 euros amfiteatre

Jordi Bosch protagonitza el nou muntatge d'Iván Morales. Un estudi sobre les obsessions a partir d'una novel·la d'Stefan Zweig

Stefan Zweig, el gran cronista austríac de l'Europa finisecular, va escriure La partida d'escacs quan ja es trobava en el seu exili argentí. El narrador d'aquest relat està de camí a Buenos Aires a bord d'un transatlàntic. Aquest serà l'escenari d'una estranya partida d'escacs entre dos mestres les vides dels quals estan dolorosament relacionades amb aquest joc mil·lenari. Iván Morales ha transformat la història en un intens monòleg -entre la comèdia i el drama- al servei de Jordi Bosch, que assumeix totes les veus i totes les personalitats en un espai que recrea l'esplendor de les grans embarcacions i la màgia del teatre.


El Festival Temporada Alta programa, del 6 d'octubre al 9 de desembre de 2019, una gran varietat d'espectacles de teatre, música, dansa, circ i cinema. La programació de Temporada Alta al Teatre Municipal de Palafrugell compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Vila Casas

Cartell del Festival Temporada Alta 2019

Darrera actualització

dimarts, 12 novembre 2019 09:25

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons